Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsejovci: Vysielali bez nášho súhlasu!

Mojsejovci podávajú kvôli Pročkovmu žartíku hneď tri žaloby.
Mojsejovci podávajú kvôli Pročkovmu žartíku hneď tri žaloby.

BRATISLAVA - Očistiť svoju povesť po nachytávke televízie JOJ!

O to sa snažia manželia Mojsejovci odvtedy, čo zistili, že ich na Kolibe poriadne dobehli. Po pondelkovom odvysielaní prvej časti „mojsejovského špeciálu“ chystajú nové dve žaloby. Tvrdia, že Jojka nemala na odvysielanie záberov, v ktorých si nedobrovoľne zahrali hlavnú úlohu, súhlas!

Poníženie, ktoré televízia JOJ pripravila manželom Mojsejovcom, bude mať ešte následky. Po tom, ako Mojsejovci začiatkom januára podali trestné oznámenie za podvod na jedného z členov jojkárskeho manažmentu, budú nasledovať ďalšie dve žaloby.

Potupnú nachytávku na obrazovkách televízie JOJ košickí Perešania v pondelok večer odignorovali. „Nepozerali sme to. Reláciu nahrával náš právnik a bude ju analyzovať. Po dohovore s ním budeme postupovať v celej veci ďalej,“ povedal košický spevák. Právnici manželskej dvojice už pripravujú na Jojku nové žaloby a výstrednému manželskému páru chcú vysúdiť milióny ako odškodné. Mojsejovci podávajú žalobu na ochranu osobnosti za príspevok v Televíznych novinách zo 4. januára 2007, kde televízia odvysielala zábery z tlačovej besedy Mojsejovcov, na ktorej sa jojkársky podraz prevalil. A po pondelku sa na súde ocitne aj žaloba za nedovolené odvysielanie relácie Nikdy nehovor nikdy. „Nedali sme súhlas na odvysielanie, zmluva nebola právne v poriadku,“ teší sa Mojsej na to, ako od televízie vysúdi tučný balík. Jojka má však iný názor! „Zmluvy medzi Mojsejovcami a Jo žom Pročkom sú podľa nás v poriadku.

A televízia JOJ s manželmi Mojsejovcami žiaden zmluvný vzťah nemá,“ tvrdí hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Na čej strane je pravda, pravdepodobne rozhodne až súd.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu