Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kto umlčal Mojsejovcov?

Mojsejovcov momentálne viaže mlčanlivosťou zmluva s Markízou.
Mojsejovcov momentálne viaže mlčanlivosťou zmluva s Markízou.

KOŠICE - Manželia Mojsejovci akoby sa do zeme prepadli! Výstredná dvojica Nora (48) a Braňo (39) z košického Pereša sa po tom, ako dostala vyhadzov z televízie Markíza, záhadne odmlčala a na všetky otázky novinárov odpovedá stroho: „Bez komentára.“ Kam sa podeli výreční priatelia slobodného slova? Kto im zalepil ústa? A kedy konečne opäť prehovoria?

Mlčať je zlato, no výstrední Mojsejovci sa týmto príslovím nikdy neriadili. Priatelia slobodného slova vo svojej šou Nora a Braňo radi preberali dianie vo svete slovenskej smotánky. Nikdy si neodpustili vlastný, často pikantný pohľad na kolobeh života prominentov, čo bolo jablkom sváru s Markízou a v konečnom dôsledku aj dôvodom predčasného ukončenia ich spolupráce.

„ Máme s televíziou Markíza exkluzívnu zmluvu do konca roka, ktorá zahŕňa mlčanlivosť, nebudeme sa preto vyjadrovať,“ vysvetlil Braňo Mojsej. „Všetky mediálne výstupy musia Mojsejovci konzultovať s nami, inak im hrozí pokuta,“ potvrdila jeho slová hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Z toho dôvodu výstrední manželia podpísanú zmluvu až prekvapivo poctivo dodržiavajú, a všetky vyjadrenia dokonca preberajú s právnikom.

No pociťovanú krivdu, ktorú im vraj spôsobila Markíza, mienia šťavnato vysvetliť už o pár týždňov. Po tom, ako im vyprší viazanosť s televíziou, totiž manželská dvojica na 4. januára budúceho roku pripravuje tlačovú konferenciu. „Bude to tlačovka súkromných slobodných osôb, kde sa ku všetkému vyjadríme a budeme odpovedať na otázky novinárov,“ povedal Mojsej. Nikto nemôže byť preto na pochybách, že povesť Markízy v ten deň sa otrasie v základoch - Mojsejovci použijú zbrane najťažšieho kalibru a padáka televízii poriadne osolia. Ako inak, vyjadrením svojho názoru...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu