Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vaša krása v hlavnej role

Vaša krása v hlavnej role Zobraziť galériu (6)
Vaša krása v hlavnej role

Červený koberec, blikajúce svetlá fotoaparátov, hviezdy v nádherných róbach s perfektným líčením a samozrejme filmy, a Vy, ich fanynky. Nejde o nič iného ako známy filmový festival Karlove Vary, kde sa L´Oréal Paris stal už druhýkrát oficiálnym vizážistom.

Pre 47. ročník najvýznamnejšieho filmového sviatku v Česku ponúkne oficiálny vizážista oproti minulému ročníku množstvo noviniek a vylepšení, pričom hlavným cieľom je dopriať ženám starostlivosť a štýl filmových hviezd. V priebehu MFFKV bude L´Oréal Paris líčiť nie len hviezdy českého a svetového filmového plátna, ale aj verejnosť. Môžete sa tak nechať nalíčiť od vizážistu L´Oréal Paris alebo si cielene vybrať  jeden zo štyroch oficiálnych lookov festivalu. Priblížite sa tak svojím výzorom Claudii Schiffer, Mille Jovovich, Laetitii Caste alebo Rachel Weisz. „Tvárami tohto ročníka sa opäť stali slávne herečky a modelky ako je Mila Jovovich alebo Claudia Schiffer. Prostredníctvom nich predstavíme verejnosti najnovšie trendy líčenia a každá návštevníčka festivalu si bude môcť toto líčenie vyskúšať na vlastnej koži,“  dopĺňa marketingový riaditeľ  L´Oréal Paris Mikeš.

Kde vizážistov L´Oréal Paris nájdete? Počas celej doby trvania festivalu budú k dispozícii v stánku s karavanom. Nie len, že Vás profesionálne nalíčia, ale aj učešú, a to kedykoľvek medzi desiatou hodinou dopoludnia a deviatou hodinou večer. Môžete tak vyraziť na párty s veľkolepým makeupom. Tohto roku bude navyše celý karavan otvorený len pre dámy z radov návštevníkov – líčenie celebrít a filmových hviezd sa presunie do nového VIP salónika v hoteli Pupp.

Aby toho nebolo málo, pripravil si L´Oréal malé prekvapenie v podobe nového projektu, kde dostane Vaša krása hlavnú úlohu. „Chceme všetkým ženám dokázať, že i ony môžu vyzerať ako filmové hviezdy. Preto na festivale predstavíme nový projekt značky L´Oréal Paris, ktorý nesie názov Art of Make Up. Pomocou jednoduchých video-návodov sa ženy naučia líčiť ako profesionálky,“ prezrádza group managerka značky L´Oréal Paris Petra Šebová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu