Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsejovci sa tlačia do JOJ-ky

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - Tí azda urobia všetko, len aby sa udržali na televíznej obrazovke!

Po tom, ako manželov Mojsejovcov televízia Markíza vyhodila, sa bizarná dvojica snaží natlačiť do konkurenčnej TV JOJ!

Pritom s Markízou majú exkluzívnu zmluvu platnú do konca roka a v prípade jej nedodržania by museli zaplatiť pokutu až do výšky päť miliónov korún! Po definitívnom konci v Markíze sa Mojsejovci tento týždeň obrátili na televíziu JOJ. „Oslovili vedenie televízie s ponukou na spoluprácu, no čaká sa na upresnenie projektu,“ potvrdil zistenia Nového Času zdroj z prostredia televízie. Hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth bol však skúpy na slovo. „K tejto téme sa nebudeme vyjadrovať,“ povedal.

Boháči z košického Pereša majú stále platnú exkluzívnu zmluvu o spolupráci s televíziou Markíza. Ak by chceli odbehnúť ku konkurencii, v Záhorskej Bystrici by o tom museli vedieť - a hlavne by to museli schváliť. „Nie, v takých súvislostiach nás manželia Mojsejovci nekontaktovali,“ vyvrátila hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová, že by sa slávni manželia zaujímali o zrušenie zmluvy.

Ak by napriek platnej dohode s Markízou Mojsejovci odišli ku konkurencii, neminula by ich mastná pokuta. Tá sa podľa zistení Nového Času môže vyšplhať až do výšky päť miliónov korún, čo by isto aj takým boháčom, akými sú Mojsejovci, poriadne naštrbilo rodinný rozpočet...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu