Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozzúrená Šimkovičová: Hrozila výpoveďou!

Martina nedá na svojho muža dopustiť a kvôli nemu chcela dať v Markíze výpoveď. Zobraziť galériu (9)
Martina nedá na svojho muža dopustiť a kvôli nemu chcela dať v Markíze výpoveď.

BRATISLAVA - „Buď ja, alebo Mojsejovci!“ dotlačila do kúta Markízu jedna z jej najobľúbenejších televíznych moderátoriek Martina Šimkovičová-Bartošíková (35).

Plavovláska sa takto chcela brániť proti slovným útokom Mojsejovcov, ktorí mienili jej manžela Igora ohovárať vo včerajšom priamom prenose relácie Nora a Braňo pre jeho nadmerné holdovanie alkoholu. A to už bolo aj na Martinu priveľa.

„Ak sa Mojsej pustí do môjho muža, podám naňho trestné oznámenie! A to aj za cenu toho, že budem musieť dať v Markíze výpoveď,“ zúrila Martina na svojom pracovisku v Záhorskej Bystrici. Hviezda večerného spravodajstva bola poriadne naštvaná, veď v „hre“ bolo dobré meno jej rodiny. A na jeho obranu bola ochotná urobiť čokoľvek! Hroziacu katastrofu si vedenie televízie veľmi rýchlo uvedomilo a začalo konať. Možnosť straty topmoderátorky a držiteľky dvoch TOM-ov ju priviedlo na núdzové riešenie. Podľa zistení Nového Času ešte vo štvrtok večer zasadli dramaturgovia relácie Nora a Brano za jeden stôl s Mojsejovcami, kde sa pokúšali pálčivý problém uhasiť. „Dohodli sa, že Mojsejovci spomenú Igora Šimkoviča iba jedinou vetou,“ prezradil v predvečer očakávaného priameho prenosu člen televízneho štábu úspešnej šou.

Mojsejovci mali pritom v pláne „zdvihnúť mandle“ nielen Igorovi, ale aj jeho populárnej manželke. Kým Šimkovičovi mienili vyčítať jeho nadmerné pitie - najmä na augustovom odovzdávaní diváckych ocenení TOM 2006, kde urobil hanbu svojej populárnej manželke i Markíze - Martine chcela dať Nora lekciu z reálneho vnímania skutočnosti. Moderátorka totiž podgurážený stav svojho muža vysvetľovala ako dobrú zábavu a náladičku. Bartošíková sa k nepríjemnej kauze, ktorú rozprúdili košickí milionári, včera odmietla vyjadriť. Vraj tak urobí až po odvysielaní programu. V čase uzávierky ešte nebolo jasné, či Mojsejovci svoj sľub daný televízii dodržia, alebo si v priamom prenose pustia jazyk na špacírku. Veď kto ich už môže zastaviť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu