Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vylepšená Studenková: Pery ako playmate Cifrová a vyžehlené čelo!

Zdena Studenková (vpravo) konkuruje mladšej Eve Cifrovej. Zobraziť galériu (10)
Zdena Studenková (vpravo) konkuruje mladšej Eve Cifrovej.

BRATISLAVA - Opäť zmenená! Zdena Studenková (57) si evidentne chce udržať mladistvo vyzerajúcu tvár. Po tom, čo mala na jeseň podstúpiť facelifting, prešla zrejme aj ďalšími úpravami. Diváci seriálu Panelák sa nestíhajú čudovať nad jej vyhladeným čelom a zväčšenými perami, ktorými pripomína playmate Evu Cifrovú tesne po skrášľujúcom zákroku.

Zdena Studenková je známa tým, že na svoj vek vôbec nevyzerá. Zásah chirurgov ale pripustila len na očných viečkach. Nepriznala ani facelifting, ktorý podľa našich informácií podstúpila na jeseň. „Nie, zlatíčko, nie,” odpovedala na otázku, či si ľahla pod nôž. Podotkla však, že podľa jej názoru sa takéto veci verejne rozoberať nemajú.

No najnovšie opäť vyzerá poriadne vynovená. Diváci jojkárskeho Paneláku si mohli všimnúť, že herečkina tvár v poslednej dobe nadobudla trochu iné kontúry. Pozornosť pútajú najmä pery, ktorými by mohla konkurovať playmate Eve Cifrovej.

Na niektorých záberoch navyše pôsobí nadvihnuté obočie neprirodzene - tak, akoby ruky chirurga poriadne napli kožu na jej čele. Keďže samotná Studenková rozhovory o zákrokoch odmieta, zisťovali sme informácie v zákulisí seriálov, v ktorých účinkuje.

„Nemyslím si, že by mala upravené pery. To bola zrejme len dobrá práca vizážistky s rúžom a leskom, že jej ich opticky zväčšila. Pravda však je, že čelo má naozaj neprirodzene hladké,” povedal náš zdroj. Ktovie, či absencia vrások v hornej časti tváre je ešte výsledkom operácie, ktorá prebehla pred pár mesiacmi, alebo ide o nové vylepšenie.

Tip: Pozrite si Panelák na JOJke. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu