Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mánia námorníkov pokračuje: Na ples pozvali ďalšie celebrity!

Miley Cyrus, Jennifer Aniston a Scarlett Johansson Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus, Jennifer Aniston a Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po tom, ako pozvanie na námornícky ples prijali Mila Kunis a Justin Timberlake, šťastie skúšajú aj ďalší námorníci. Oslovili už aj Scarlett Johansson, Emma Stone, Jennifer Aniston, Miley Cyrus či Taylor Swift.

Zatiaľ čo Johansson ponuku seržanta Dustina L. Williamsa odmietla pre pracovné povinnosti, ostatné hviezdy sa zatiaľ nevyjadrili alebo o pozvaniach ešte nevedia. Všetci použili rovnaký postup - nahrali videoodkaz a umiestnili ho na webovú stránku YouTube.com. Námornícky ples 18. novembra v Greenville, v štáte Severná Karolína, tak bude možno plný svetoznámych celebrít.

Všetko sa začalo ako stávka seržanta Scotta Moorea, ktorý v súčasnosti slúži v afganskom meste Músá Qala, s kolegom. Rozprávali sa o tom, čo túžia urobiť po návrate domov a jeho snom bolo stretnúť sa s Milou Kunis. Nahral teda video a na jeho prekvapenie ponuku prijala. Vyprovokoval ju k tomu jej herecký kolega z komédie Ide len o sex (2011) Justin Timberlake v televízii Fox.

"Už si to videla? Už si o tom počula? Musíš to urobiť pre svoju krajinu," uviedol 30-ročný spevák a herec. O niekoľko dní neskôr ho na ples pozvala desiatnička Kelsey De Santis a on nielenže súhlasil, ale pre médiá sa vyjadril, že sa tým cíti byť polichotený. Informácie zverejnila webová stránka www.hollywood.com.

Pozvánka pre Scarlett Johansson

Pozvánka pre Milu Kunis

Pozvánka pre Justina Timberlakea

Pozvánka pre Miley Cyrus

Pozvánka pre Jennifer Aniston

Pozvánka pre Emmu Stone

Pozvánka pre Taylor Swift

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu