Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara sa utápa v slzách pre exmilenca: Má rakovinu!

Dara prežila s Petrom Vlasákom dvaapolročný vzťah. Rozišli sa koncom roka 2001. Zobraziť galériu (11)
Dara prežila s Petrom Vlasákom dvaapolročný vzťah. Rozišli sa koncom roka 2001.

PRAHA – Speváčka Dara Rolins plače! Jej bývalý priateľ Petr Vlasák (32), s ktorým chodila viac ako dva roky, má totiž rakovinu. Majiteľ odevnej firmy, prezývaný Trenírkový kráľ, už absolvoval jednu operáciu, zhubný nádor v jeho hlave však bujnie naďalej! „Prognózy, bohužiaľ, nie sú najružovejšie,“ tvrdí Vlasákov kamarát.

Petr Vlasák sa preslávil v českom šoubiznise najmä ako milovník života a krásnych žien. Tragická choroba, ktorá ho v mladom veku postihla, vyrazila všetkým dych. „Je to veľ mi smutné. Nechce sa mi o tom hovoriť, prepáčte,“ povedala Dara Rolins. Slzy, ktoré jej počas telefonátu vyhŕkli, boli výstižnejšie než tisíc slov.

Podľa Vlasákových priateľov podnikateľ s chorobou bojuje už niekoľko mesiacov a absolvoval už aj jednu operáciu. A v najbližších dňoch ho čaká ďalšia. K tej sa upierajú nádeje všetkých - aj samotného Petra. „Nehnevajte sa, je pre mňa ťažké sa k tomu vyjadrovať,“ hovorí mladý podnikateľ.

Druhá operácia mu má odstrániť nádor, ktorý vraj vyrástol na mieste toho už vyoperovaného. Bohužiaľ, je zhubný. „ Petra trápia aj výpadky pamäti, každého tretieho človeka nepozná. Napriek tomu však nestráca optimizmus. Verí, že operácia dopadne dobre a on sa uzdraví,“ dodáva ďalší podnikateľov známy, ktorý navyše tvrdí, že Petrov stav komplikuje aj ďalšia forma rakoviny - leukémia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu