Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara žúrovala: Alkohol, lesbická šou a nadávky

Dara krst nového CD poriadne zapila. Zobraziť galériu (11)
Dara krst nového CD poriadne zapila.

BRATISLAVA - Dara Rolins (33) to opäť raz rozbalila! Na sobotnom žúre v bratislavskom bare UFO liala do seba alkohol ako vodu. V dobrej nálade potom vulgárne vynadala prítomným, ktorí netlieskali dostatočne silno a nakoniec pridala ukážky lesbickej šou! Aj s narazenými rebrami a sadrou na ruke.

V známom bratislavskom podniku nad Dunajom krstila speváčka prvý tanečný videoklip skupiny Street Dance Academy, ktorá ju sprevádzala aj na nedávnej koncertnej šnúre na podporu boja proti rakovine prsníka. Hneď po príchode do baru sa Dara zmocnila pohára s alkoholickým mojitom a od tej chvíle si vždy upíjala z nejakého nápoja. Ten jej zrejme rýchlo stúpol do hlavy.

V okamihu, keď ako krstná mama uviedla do života tanečné DVD a tento akt prítomní neocenili potleskom podľa jej gusta, zvolala do mikrofónu: „Toto bol potlesk? Choďte všetci do pi..!“ Hosťom zamrzol úsmev na perách a šokovaní pridali potlesk podľa Darinho želania.

Speváčke to nestačilo a zakrátko si to na parkete „rozdala“ s mladou tanečnicou. „Bolo to dosť divoké. Zrejme toho už dosť vypila,“ pohoršoval sa nad Darinými tanečnými kreáciami jeden z hostí. Jej šou bola naozaj nabitá sexom a erotikou. Horúci tanec v podaní dvoch krásnych a príťažlivých žien mnohým rozprúdil v žilách krv.

A Dara toto všetko dokázala s narazenými rebrami a naštiepeným zápästím! K úrazu prišla len pred desiatimi dňami, kde sa počas košického koncertu zrútila z temer dvojmetrového pódia. Keď sa zo zákulisia opäť dostavila na scénu, aby dospievala skladbu Anjelik môj, kde lietaš, najprv z nej vyleteli slová: „Ku..., ja som spadla...“

Pozrite si video Darinho pádu z pódia >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu