Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Judínyovú opäť vyzliekli: Polonahá medzi ľuďmi!

Erika Judínyová počas fotenia v ZOO. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová počas fotenia v ZOO.

BRATISLAVA – Skutočná profesionálka! Moderátorka Erika Judínyová znovu vystavila svoje telo na obdiv. Pri príležitosti nedávneho fotenia kalendára sa medzi návštevníkmi bratislavskej ZOO premávala polonahá. Pohľady zvedavcov jej vôbec neprekážali!

Odvážne módne kreácie už k Judínyovej neodmysliteľne patria. Erika sprevádza divákov v markizáckej Smotánke dokonale upravená a odetá v zvodných outfitoch. Na svojom výzore si tiež dá záležať vždy, keď sa v spoločnosti ukáže. Inak tomu nebolo ani pri spomínanom fotení.

V bratislavskej ZOO sa zišlo viacero známych tvárí nášho šoubiznisu, ktoré spoločne so zvieratkami pózovali pred objektívmi fotografov. O šteklivé zábery sa postarala najmä Erika Judínyová, ktorú obliekli do úsporného outfitu so zvieracou potlačou.

Vyzývavý model zvýraznil Erikine krivky. Nečudo, že niektorí z návštevníkov sa pristavili pri moderátorke a obzerali si ju viac ako samotné zvieratá. „Nevnímala som to,“ poznamenala plavovláska, ktorá sa koncentrovala hlavne na prácu. Výsledky toho, ako to zvládla, si môžete pozrieť v GALÉRII.   



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu