Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bednář o zaľúbenej Dare: Je smiešna!

Bývalý Darin partner Jaroslav Bednář Zobraziť galériu (4)
Bývalý Darin partner Jaroslav Bednář

PRAHA - Konečne sa mu rozviazal jazyk! Novému Času sa podarilo získať exkluzívnu výpoveď českého hokejistu a bývalej životnej lásky Dary Rolins (33) Jaroslava Bednářa (29).

Ten sa netajil, že sa z novej love story svojej exmilenky a lídra českej kapely Wohnout Matěja Homolu (32) smeje: „Každý muž v Darinom živote bol jej životnou láskou. Pre mňa je to už vtipné.“

Sú to už dva mesiace, ako médiami preletela správa, že majster puku Jaroslav Bednář a popová diva Dara Rolins sa rozišli. A bol to naozaj trpký rozchod. Aspoň sexi speváčka to v tom čase tvrdila. Mesiac po rozchode sa však zázračne zotavila a navyše si našla aj nového chlapa - pankera Matěja Homolu.

„Tak ako bola z nášho rozchodu zrútená, tak rýchlo sa zas dala dokopy. A ja jej to prajem. Nech je šťastná a nech jej to s ním vydrží ako so mnou, keď sa majú tak veľmi radi,“ prehodí Bednář na Darinu adresu. „Keď si dobre pamätám, tak ona hovorila vždy každému chlapovi, že je jej životnou láskou. Pre mňa je to už vtipné a teraz sa na tom už iba smejem,“ poznamenáva s úsmevom v hlase česká hokejová hviezda, ktorej spolužitie so speváčkou po dvoch rokoch skrachovalo pre jej pracovné povinnosti.

Darin nový objav však povedal, že so speváčkou „zmysluplne plánuje budúcnosť“. O tej však Dara snívala aj s Bednářom. „Po sezóne sme sa mali sťahovať do zahraničia, Dara chcela mať so mnou bábätko a túžila sa aspoň na rok stratiť z médií,“ prezrádza športovec hokejového klubu Slávia Praha. Premeniť sen na skutočnosť však už nestihli. Prišiel koniec. Rýchly a dramatický.

„Ona má svoju kariéru, a to je pre ňu číslo jeden. Nikto jej do toho nemôže hovoriť,“ netají Jaroslav Bednář, ktorý napriek tomu prežil s plavovlasou Slovenkou nádherné dva roky. Teraz si už obaja žijú vlastný život - Dara s novou láskou, Jarda so „starým“ hokejom. „Veľa sa v mojom živote zmenilo. A je mi jedno, či Dara niekoho má alebo nie,“ dodáva hokejista, ktorý vraj nového partnera svojej bývalej priateľky nepozná osobne, ale jeho hudbu zbožňuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu