Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nedokonalé zuby vs. zlé držanie tela: Úradujúce Missky podľa expertov!

Miss Universe SR 2011 Dagmar Kolesárová a Miss Slovensko Michaela Ňurciková. Zobraziť galériu (8)
Miss Universe SR 2011 Dagmar Kolesárová a Miss Slovensko Michaela Ňurciková.

BRATISLAVA - Slovensko má opäť dve nové kráľovné krásy. Tmavovlasú Dagmar Kolesárovú (21) zo súťaže Miss Universe SR a blondínku Michaelu Ňurcikovú (20) z Miss Slovensko. Ktorá z nich má podľa odborníkov na ženskú krásu väčšie šance na svetový úspech? Aké sú ich prednosti a nedokonalosti? Hodnotia odborníci, hlasujete vy - v ankete pod článkom.

 

 

Miss Universe SR 2011 – Dagmar Kolesárová

Vek: 21 rokov

Miery: 87-61-92 cm

Výška: 178 cm

Hmotnosť: 57 kg

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Miss Slovensko 2011 – Michaela Ňurciková

Vek: 20 rokov

Miery: 87-61-91 cm

Výška: 178 cm

Hmotnosť: 60 kg

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Peter Frolo)

 

Zora Czoborová – bývalá fitnesska


Dagmar Kolesárová

Je taká dračica. Na Miss Universe SR som bola osobne a viem, že tam vyhral ten najlepší typ dievčaťa na reprezentáciu Slovenska vo svete. Dagmar mala najlepšiu postavu spomedzi všetkých finalistiek. V porovnaní s Michaelou ju má lepšiu, pevnejšiu.

Michaela Ňurciková

Je jemná a nežná. Michaela má zas pekne tvarovanú, ženskú postavu. Ak by si do budúcnosti nedala pozor, mohla by mať problémy so stehnami a bokmi.

Ťažko sa mi hodnotí, obe dievčatá sú rozdielne typy. Môj názor je ten, že celkovo lepšie hodnotím Michaelu.

 

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Lukáš Kimlička – módny návrhár, vizážista, fotograf

 

Michaela Ňurciková

Vlasy -  Má veľmi pekné husté vlasy, dokonca aj blond farba pôsobí prirodzene a veľmi jej svedčí. Hodia sa jej romantické vlny, ale aj vyžehlené rovné vlasy. Trochu mi však v nich chýba lesk, ktorý sa stráca odfarbovaním.

Pleť - Michaelina pleť je úplne dokonalá. Videl som ju aj bez make-upu a naozaj ju má krásnu a zdravú. Nie je jej čo vytknúť. Má veľmi súmernú tvár, ktorú je radosť líčiť.

Postava - Mám pocit, že zábery trochu skresľujú. Na fotke vyzerá tak, akoby mala trochu silnejšie stehná. No v skutočnosti má krásne štíhle nohy. Jej postave nie je čo vytknúť. Vidno, že sa venuje športu. Žiadne faldy ani celulitída.

Dagmar Kolesárová

Vlasy - Dagmar ma zdravé lesklé a husté vlasy. Neviem, či sú farbené alebo nie. No musím podotknúť, že táto farba jej pristane. Mne osobne trochu prekáža ich dĺžka. Určite by som ich trochu skrátil.

Pleť - Takisto je bezchybná. Patrí medzi tie šťastné, ktorým stačí minimum líčenia. Dagmar má trochu ostrejšie črty tváre, preto si neviem predstaviť nakoľko je tvárna ako modelka. Myslím si, že stále bude na fotkách vyzerať rovnako - rovnako dobre :)

Postava - Je dokonalá! Obliekať túto ženu je pre návrhárov určite potešením. Vyniknú na nej naozaj všetky šaty. Je veľmi vysoká, má krásne dlhé nohy a pekný dekolt.

 

Nedokonalé zuby vs. zlé
Zobraziť galériu (8)

Slavomíra Feix – Dermatologička

 

Michaela Ňurciková


Tvár -  Súmerná, oválna, oči hlbšie vsadené s rovnejším obočím, čo v tomto veku nie je prekážkou. V zrelšom veku môže nadobudnúť tvár smutný výraz spôsobený poklesnutím vonkajšej časti obočia a opticky výraznejším vpadnutím očí. Nos je úzky, špicatejší, ale proporčne primeraný k tvári. Pery súmerné, spodná trocha objemnejšia v strednej časti. Tým sa vytvára srdiečkový tvar pery, tzv. francúzska pera. Možno by som troška doplnila objem tej hornej. Úsmev je ale veľmi pekný, s krásnymi zubami. 

Telo -  Proporcionálne má pekné dlhé nohy. Možno je  trocha širšia v oblasti bokov, čo je ale veľmi ženské. Má pekný štíhly krk, ženské ruky, tenký pás. Väčší dôraz by som kládla na správne držanie tela. 

Dagmar Kolesárová

Tvár - Pekné, husté, prirodzené a zdravé vlasy. Hranatejšia tvár, nižšie čelo, pekné mandľové oči s formovaným obočím, široký koreň nosa, predlžená špička (pri úsmeve), pekne formované pery, nedokonalejšie zuby. Úsmev jej berie na kráse, bohužiaľ.

Telo - Pokiaľ nebude v oblasti bruška viac priberať, bude mať spredu peknú postavu. V zadnej časti sa mi zdá mierne podsadený zadok, čo zrejme prezrádza, že veľmi nešportuje a zatiaľ profituje len z genetického daru. Určite na tom treba popracovať.

 



Viac o víťazkách Miss sa dozviete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu