Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zaoblená Cibulková v tesných rifliach: Toto jej nevyšlo!

Cibulková v naprataných rifiach. Zobraziť galériu (6)
Cibulková v naprataných rifiach.

BRATISLAVA - Vyzerala ako jaternica! Jedna z našich najlepších tenistiek Dominika Cibulková (21) prišla pred pár dňami pozrieť do parlamentu svoju mamu. A poriadne pri tom vytŕčala z radu. Obliekla si totiž pomerne nevhodné oblečenie. Ba čo viac, outfit ani príliš nelichotil jej postave!

Sympatická a úspešná tenistka Dominika Cibulková nikdy nepatrila medzi vychudnuté športovkyne. Bohužiaľ, hoci si potrpí na luxus, neraz si už na seba obliekla veci, ktoré jej svalnatej postave nesedia. Rovnako jej nevyšiel ani nedávny celkový look, v ktorom sa objavila v parlamente. Spolu so svojou mamou, poslankyňou Katarínou (49), sa premávala chodbami budovy, pričom upozorňovala na svoje nedostatky.

Zatiaľ čo politička bola nahodená v kostýme a topánkach na vysokom podpätku, jej dcéra si dala športové oblečenie. Na sebe mala úplne obtiahnuté čierne rifle, ktoré jej nelichotivo skreslili postavu - zväčšili jej stehná i zadok. Ani pulóver nebola žiadna výhra. Keďže si ho blondínka zakasala do nohavíc, pôsobila tak, akoby sa do týchto vecí ledva natrepala.

Zlý dojem umocnila mladá športovkyňa aj botaskami, ktoré jej opticky skrátili nohy. Tenistke sa dá takýto športový vzhľad odpustiť... Keby išla na tréning či z neho. Navyše, Dominika si zobrala so sebou elegantnú kabelku, ktorá k tomuto outfitu jednoducho nesedí. Pri svojich zárobkoch by snáď mohla Cibulková využiť služby nejakého stylistu, ktorý by zakryl nedostatky a zdôraznil jej pôvaby. V tom prípade by sme možno z jej vydareného imidžu aj spadli na zadok.

Čomu okrem tenisu sa teraz Dominika venuje? Viac TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu