Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená stávka: Farkašová v krabici, poštár Janko len v slipoch!

Kristína Farkašová si na premiéru baletu obliekla krabicu. Zobraziť galériu (8)
Kristína Farkašová si na premiéru baletu obliekla krabicu.

BRATISLAVA - Menší trapas! Herečka Kristína Farkašová (28) sa v piatok pokúšala dostať do historickej budovy Slovenského národného divadla navlečená v krabici. Za tento jej úlet môže stávka s moderátorom a scenáristom Jánom Gorduličom (30), známym tiež z Pošty pre teba. Ten dokonca svoju časť plnil len v slipoch!

Bláznivý nápad! Ján Gordulič počas kontroverznej stand-up šou Silné reči uzavrel stávku so svojou kamarátkou Kristínou Farkašovou. Scenárista vyhlásil, že si dokáže vlastnými rukami namontovať satelitný prijímač a sám si ho aj zapojí tak, že bude správne fungovať. „Aby to nemal len také jednoduché, musel byť pri tom len v spodnej bielizni,” prezradila Kristína.

Ani sťažené podmienky však Gorduličom „nezamávali” a úlohu dokázal splniť. „Viem, že nie je veľmi zručný a neverila som mu. Ale Jano to proste zvládol,” povedala herečka k prehratej stávke. Našťastie, ona sa na oplátku vyzliekať nemusela.

Komik sa totiž nechal inšpirovať reklamou istého mobilného operátora a chcel Farkašovú poslať na ples v krabici. Keďže však sezóna bálov už skončila, nakoniec si vybrali premiéru baletu v historickej budove SND. Herečka sa vyobliekala a na šaty si natiahla kartón. Predstavenie však nakoniec nevidela. Kvôli nezvyčajnému outfitu ju totiž do divadla nepustili. Protokol je protokol...



Krabica_snd


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu