Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Charlie Sheen: S manželkou si určili podmienky rozvodu!

Charlie Sheen a Brooke Mueller Zobraziť galériu (6)
Charlie Sheen a Brooke Mueller

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen sa s manželkou Brooke Mueller dohodol na podmienkach rozvodu.

"Brooke a Charlie dospeli k dohode, ktorá vyriešila ich nezhody. Pre dobro ich detí bližšie informácie nezverejníme. Obaja žiadajú verejnosť o súkromie," uviedli advokáti oboch strán v spoločnom vyhlásení. Podľa informácií portálu TMZ.com z februára by dvojčatá Maxa a Boba mala dostať do opatery jeho manželka. Štyridsaťpäťročný herec by mal na svojich dvoch synov platiť mesačne výživné vo výške 55-tisíc amerických dolárov. Na tejto čiastke sa pár, ktorý sa rozišiel už počas vianočných sviatkov v roku 2009, dohodol ešte v predmanželskej zmluve. Sheen nebude Mueller po rozvode finančne podporovať, ale mal by jej vyplatiť určitú sumu jednorazovo. Ide vraj o viac ako 757-tisíc dolárov a tiež 1,25 milióna dolárov ako podiel z ich spoločného domu, ktorý ostane v hercovom vlastníctve. Zároveň sa v dokumentoch píše, že Sheen za žiadnych okolností nemôže na dvojičky platiť menšie výživné ako vypláca svojej druhej manželke, herečke Denise Richards, na ich dve spoločné deti.

Vyriešenie tohto sporu je krokom k zrušeniu zákazu približovania sa Sheena k Mueller. Rozhodnutie vydal Najvyšší súd v Los Angeles po tom, ako sa mal herec žene vyhrážať smrťou. Vypočúvanie v tejto súvislosti sa uskutoční 22. marca. Sheenov dom preto dokonca navštívila losangeleská polícia. Problémová hviezda totiž vlastní registrované strelné zbrane a tie podľa zákona osoba so zákazom približovania sa nemôže mať v držbe. Muži zákona mu pri svojej návšteve zhabali strelivo a jednu starožitnú zbraň. Herca nezatkli ani nezadržali, pri domovej prehliadke v tichosti večeral. "Losangeleská polícia bola úžasná. Absolútni profesionáli," napísal herec na sociálnu sieť Twitter.

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estevez, sa s Brooke Mueller oženil 30. mája 2008. Herec 25. decembra 2009 počas dovolenky v Aspene napadol svoju manželku po tom, čo mu oznámila, že sa chce rozviesť. Na súde sa k útoku priznal, ale na základe dohody o vine a treste sa pobytu vo väzení vyhol, strávil však istý čas v odvykacom zariadení. Pár požiadal o rozvod 1. novembra 2010 a ako dôvod rozvodu uviedol neprekonateľné rozdiely. Podľa zákonov štátu Kalifornia však môže byť koniec manželstva uznaný až pol roka po podaní žiadosti, Sheen by tak mal byť oficiálne slobodný 2. mája. Informácie zverejnili agentúra AP a webová stránka magazínu People.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu