Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miss Universe Kolesárová: Je zadaná, ale...!

Miss Universe Dagmar Kolesárová. Zobraziť galériu (6)
Miss Universe Dagmar Kolesárová.

BRATISLAVA - Vzťah jej zrejme dlho nevydrží! Čerstvá víťazka Miss Universe SR Dagmar Kolesárová (21) z Revúcej pre topky.sk prezradila čo-to o svojom súkromí. Prekvapujúca bola najmä odpoveď na otázku o jej vzťahu.

Novou Miss Universe SR sa stala Dagmar Kolesárová. Dvadsaťjedenročná vysoká Revúčanka ohúrila porotu a stala sa najkrajšou Slovenkou, ktorá nás bude reprezentovať aj na svetovej súťaži.

Topky.sk ju tesne po zisku titulu kráľovnej krásy vyspovedali. „Bola som šokovaná, nečakala som to,“ vyhŕklo z brunetky, ktorej sa gratulácie len tak sypali z každej strany. Ako sme sa dozvedeli, rodičia sú na jej úspech veľmi hrdí. „Oni sami ma do toho posunuli,“ prezradila Dagmar. Niektoré missky to však mávajú horšie s priateľmi.  

Dagmar je momentálne zadaná, preto nás zaujímalo aj to, či sa neobáva toho, že jej vzťah môže stroskotať tak, ako väčšine dievčat po zisku titulu krásy. „Ja sa nebojím,“ hrdinsky povedala Kolesárová, no po chvíľke dodala: „Čo má byť, sa stane. Život pôjde ďalej.“ Ako sa zdá, mladá slečna je s možnosťou rozchodu zmierená. Uvidíme, ako to nakoniec medzi ňou a jej priateľom dopadne.

 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s novou Miss Universe SR Dagmar Kolesárovou.

Aká je Miss Universe za volantom?



Miss_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu