Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Twiinsky prekvapujú: Pôrod v klipe na Eurovíziu!

Duo Twiins. Zobraziť galériu (5)
Duo Twiins.

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Na aktuálnom ročníku pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest nás bude reprezentovať sesterské duo Twiins. K súťažnej piesni stihli nakrútiť už aj videoklip. Veronika Nízlová a Daniela Jančichová nás v ňom však nečakane prekvapia. Imidž zmyselných krások odhodili bokom, stavili na emócie. Zábery sa dokonca nakrúcali aj na pôrodnej sále!

Slzy, radosť a strach! Presne takéto emócie zachytáva najnovší videoklip Dua Twiins k piesni s názvom I´m Still Alive. V ňom sú zobrazené udalosti, ktoré najviac hýbali Slovenskom a ľudia na ne tak ľahko nezabudnú. Záver klipu zachytáva aj príchod človeka na svet.

„Pieseň je o výhrach aj prehrách. Spomíname na emotívne udalosti, akými boli napríklad víchrica v Tatrách a povodne. Poukázali sme aj na úspechy našej krajiny v športe,“ priblížil nám vznik videoklipu manažér Twinnsiek Braňo Jančich.

Ako nám tiež prezradil, výroba klipu nebola vôbec jednoduchá. „Natáčali sme 10 hodín do hlbokej noci. Dievčatá takmer ochoreli, lebo sme nakrúcali hneď po prílete z USA a boli vyčerpané. Nakoniec to však všetko dobre dopadlo,“ dodal so spokojnosťou. Ako sa videoklip k súťažnej piesni páči vám? Zahlasujte v ankete pod článkom!

Chcete vedieť, kto sa Twiinskam stará o styling? Čítajte TU.

Aké účesy predviedli Twiinsky na Miss Universe SR 2011? Čítajte TU.

VIDEOKLIP Dua Twiins k piesniI´m Still Alive.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu