Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Missky ukázali postavičky: Zadočky si ale zakrývali!

Missky v plavkách ukázali sexi postavičky. Zobraziť galériu (21)
Missky v plavkách ukázali sexi postavičky.

BRATISLAVA – Páni si opäť prišli na svoje! Sobotňajší priamy prenos Miss Universe SR už pozná svoju víťazku. Je ňou Dagmar Kolesárová (20) z Revúcej. Počas slávnostného večera však nežiarila iba ona. Zahanbiť sa nenechali ani ostatné finalistky. Najmä počas obľúbenej promenády v plavkách, kedy dievčatá ukázali sexi štíhle postavičky. Jediné, čo zahaľovali, bol zadoček.

Finalistky súťaže krásy Miss Universe SR sa počas finálového večera predviedli v celej svojej kráse. A to najmä pri promenáde v plavkách. Počas nej hrdo odprezentovali svoje vyšportované telá v minimalistických čiernych plavkách. Vyzývavý efekt umocňoval priesvitný závoj tmavej farby, ktorý im rafinovane zakrýval zadoček.

Už v minulosti sa stalo, že počas finále predviedli niektoré dievčatá aj menšie nedokonalosti svojich postáv. Napríklad celulitídu. Preto sa zrejme organizátori rozhodli, že sa niečomu podobnému vyhnú. Zvolili preto takýto prefíkaný spôsob so závojom. Fotografie súťažiacich v plavkách nájdete v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Missky ukázali v plavkách sexi postavičky!



Viac o víkende plnom MISS nájdete TU



miss_plavky


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu