Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beňo na Miss Universe: Trapas s milenkami!

Beňo prišiel so svojou novou partnerkou. Na akcii však nechýbala ani jeho bývalá - Ivana Christová. Zobraziť galériu (8)
Beňo prišiel so svojou novou partnerkou. Na akcii však nechýbala ani jeho bývalá - Ivana Christová.

BRATISLAVA – Nevyhol sa tomu! Bývalý politik Robo Beňo (47) sa v sobotu večer objavil na afterpárty Miss Universe SR. Zobral so sebou aj svoju novú priateľku Lenku (23). Na akciu však prišla aj jeho bývalá Ivana Christová (40)!

Robo Beňo sa v sobotu večer objavil na Miss Universe SR. Prišiel tam s priateľkou Lenkou, s ktorou tvorí pár iba niekoľko mesiacov. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na akciu nedorazila aj jeho bývalá partnerka Ivana Christová. Tá dokonca sedela iba pár metrov pred svojím expartnerom a jeho čerstvou láskou.

Niekdajší milenci tak mali o nepríjemnú situáciu postarané. Kto bol z nich dvoch nervóznejší, ťažko povedať. Faktom však ostáva, že na afterpárty dlhšie zotrval práve Beňo s priateľkou Lenkou. Ivana sa z akcie nenápadne vytratila, čo nám potvrdil aj Robo. „Nestretli sme sa. Viem, že tam bola. Kúsok odo mňa sedela. Aj som sa na ňu pýtal, ale na afterpárty sa dlho nezdržala. Vraj na druhý deň niekam išla,“ netajil Beňo a dodal: „Ja nemám problém s nikým komunikovať.“

Bývalý moderátor však nie je jediný, komu sa podobné faux pas stávajú. Rovnako je na tom aj podnikateľ Boris Kollár. Ten nemá vzhľadom na množstvo svojich expriateliek o podobné situácie núdzu. Veď napríklad pred rokom prišiel na Miss Universe SR so svojou partnerkou Andreou Heringhovou, pričom na akcii nechýbala ani jeho ex Martina Štofaníková.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu