Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťazka Miss Universe Kolesárová: Určite zavážila aj výška

Dagmar Kolesárová Zobraziť galériu (9)
Dagmar Kolesárová

BRATISLAVA - Titul Miss Universe Slovenskej republiky 2011 si v sobotu večer vybojovala 20-ročná finalistka s číslom dvanásť Dagmar Kolesárová z Revúcej, ktorá sa stala aj Miss Diva.

Študentka Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave sa podľa vlastných slov presadila aj svojou výškou 178 centimetrov. „Určite zavážila aj výška. Na svetovom finále sa predsa preferujú vyššie dievčatá,“ povedala.

Počas finálového večera to však na jej víťazstvo spočiatku nevyzeralo, keďže rôzne tituly si delili najmä finalistky číslo tri a sedem Romana Procházková a Miriama Matúšová. Prvá menovaná sa stala Prvou Vicemiss a Matúšová zo Zvolena Druhou Vicemiss. „Nádej umiera posledná, takže som dúfala, ale nečakala to. Bola som šokovaná, no nesmierne šťastná,“ priblížila svoje pocity absolútna víťazka 13. ročníka súťaže krásy. Dagmar Kolesárová, ktorá má miery 87-61-92 sa modelingu venuje od 15 rokov. Do Miss Universe SR sa však prihlásila až na naliehanie rodičov a kastingu sa zúčastnila spolu s kamarátkou.

Kolesárová získala ako víťazka súťaže unikátny šperk Pávie pero v hodnote 20-tisíc eur, ktorý je vyrobený z 18-karátového zlata so 675 ručne vsadenými briliantmi. Okrem toho dostala automobil Mercedes GLK, letenku na svetové finále Miss Universe, exkluzívny model šiat od svetového módneho domu La Casa Hermosa, stroj na cvičenie v hodnote šesťtisíc eur a národný kostým z dielne Miloty Krajinčákovej. Slovenskú republiku bude víťazka reprezentovať na svetovom finále Miss Universe v Brazílii, ktoré sa bude konať 12. septembra v Sao Paulo.

„Určite to bude drina. Budem sa na to tvrdo pripravovať, aby som to zvládla. Uvidím ako to budem zvládať zo školou, no zrejme štúdium preruším,“ povedala zadaná študentka, ktorá býva na jednom z bratislavských internátov. Okrem iných hodnotných cien sa teší z nového bieleho auta, ktoré presne vyhovuje jej predstavám. „Veľmi rada šoférujem, vodičský preukaz som si urobila hneď po osemnástych narodeninách. Páčia sa mi takéto veľké autá,“ poznamenala na margo jednej zo svojich výhier.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu