Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná Parišková: Odídem zo Slovenska!

Aneta Parišková. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková.

BRATISLAVA – Láska hory prenáša! Život moderátorky Anety Pariškovej (37) sa za posledné mesiace výrazne zmenil. V priebehu uplynulého roka sa stihla bláznivo zamilovať do Kanaďana Marka Sedlmaiara, teraz s ním čaká dieťa. Blondínka priznáva, že pre tento vzťah je ochotná spraviť čokoľvek! Dokonca aj odísť zo Slovenska.

Obetuje kariéru?! Aneta Parišková už dlhodobo pôsobí na televíznych obrazovkách ako moderátorka jojkarského spravodajstva. Jej partner Mark sa venuje podnikateľským aktivitám, ktoré má síce v Kanade, no nateraz ich riadi na diaľku - zo Slovenska. Nie je však vylúčené, že sa bude musieť kvôli biznisu v blízkej budúcnosti vrátiť späť do krajiny javorových listov.

Vynára sa preto otázka, či by Aneta odišla s ním. Ako nám prezradila, myšlienku odchodu do cudziny nezavrhuje. „Neviem, čo mi osud prinesie, kam ma život zaveje, nebránim sa,“ poznamenala blondínka. „Najmä chcem, aby sme boli ako rodina spolu a svoju lásku budem nasledovať,“ dodala, čím nevylúčila odchod, ak by bol nevyhnutný.

Ako sme sa od plavovlásky ďalej dozvedeli, Mark robí všetko preto, aby čo najlepšie zapadol medzi Anetiných najbližších. S moderátorkiným synom Danielkom sa spoločne navzájom doučujú materinské jazyky. „Mark stále upozorňuje, že jeho slovenčina je na úrovni trojročného dieťaťa, aby nikto nečakal nejaké zázraky,“ prezradila na svojho partnera Parišková. Ste zvedaví aký má Mark vzťah s Anetinými rodičmi? Pozrite si video!

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Anetou Pariškovou.



pariskova_JOJ-party


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu