Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takto žijú slovenské missky: Bordel všade naokolo!

Finalistky Miss Universe SR 2011majú takýto bordel na izbách. Zobraziť galériu (6)
Finalistky Miss Universe SR 2011majú takýto bordel na izbách.

BRATISLAVA – Toto že sú dámy?! Finalistky Miss Universe SR 2011 sa už v túto sobotu pobijú o korunku kráľovnej krásy. Zatiaľ si však užívajú pobyt v luxusnom bratislavskom hoteli v centre mesta. Topky.sk im nahliadli do izieb a neverili vlastným očiam. Niektoré dievčatá by sa totiž mohli po skončení súťaže krásy pokojne prihlásiť do pripravovaného jojkárskeho projektu s názvom Bordelári.

Slečnám neporiadok zjavne nevadí! Najkrajšie Slovensky, ktoré sa prihlásili do súťaže krásy Miss Universe SR, ukázali aj to, aké sú vo svojom „súkromí“, keď ich (takmer) nik nevidí. V luxusných hotelových izbách si dievčatá na čistotu a poriadok zrejme nepotrpia. Dôkazom sú zábery, ktoré sa nám podarilo získať.

Ako vidno na fotografiách, na zastlatej posteli možno nájsť od čižiem, cez krém, kabelku, čokoládu, či lesk na pery, aj piškóty. Na zemi sa dokonca povaľujú špinavé ponožky. Stoličky sú zahádzané rôznym oblečením. Sú tam podprsenky, šaty a tiež topánky. Izbové "zátišie" dotvára žehlička na zapratanom stolíku. Naň by sa už nezmestilo nič.  

Zdá sa, že dievčatám sa skrátka nechce upratovať veci do skríň. Zrejme však zabúdajú na to, že súťaž krásy nie je len o peknej tváričke a postave, ale aj o celkovom dojme. Slečny by si preto mali vstúpiť do svedomia. Fotografie „bordelárok“ si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

VIDEO: Finalistky sa takto pripravujú na sobotňajšie finále. Už za sebou majú farbenie vlasov.

Foto: paparaci.sk, Video: paparaci.sk/youtube



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu