Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Malachovská, Horváthová a spol.: STV ich zradila... Vyhadzov!

Iveta Malachovská a Soňa Müllerová - zmenami nadšené nie sú. Zobraziť galériu (4)
Iveta Malachovská a Soňa Müllerová - zmenami nadšené nie sú.

BRATISLAVA – Veľké zmeny! Slovenská televízia iba pred niekoľkými dňami zverejnila honoráre tvárí svojich obrazoviek, teraz im ich rovno zobrala. Topky.sk zistili, že od marca sa budú z Mlynskej doliny vysielať iba reprízy Dámskeho magazínu. Iveta Malachovská (44) či Kveta Horváthová (34), ktoré boli externistky, tak prídu aj o 2000 eur mesačne!

Prišli o prácu! Koncom roka 2010 v STV nečakane skončila moderátorka Andrea Vadkerti, s ktorou rozviazala verejnoprávna televízia spoluprácu. Niečo podobné s najväčšou pravdepodobnosťou najnovšie čaká aj jej zvyšné kolegyne. Relácia Dámsky magazín sa totiž na obrazovkách až do septembra určite neobjaví. „Od polovice marca až do konca letnej televíznej sezóny budeme vysielať reprízy programu,“ potvrdil naše informácie PR manažér Jednotky Martin Kontúr.

Topky.sk preto oslovili Ivetu Malachovskú s otázkou, ako sa stotožňuje s týmto krokom svojho zamestnávateľa. „Vnímam to ako lojálnosť voči spoločnosti, ktorá je v krízovom režime,“ okomentovala svoj odchod z relácie.

Moderátorka, samozrejme, verí, že koniec magazínu nie je definitívny. „Nič nie je zrušené, iba pozastavené. Bola by to škoda pre verejnoprávnu televíziu, keby takýto program zrušila. Je len otázkou času, kedy sa na obrazovky vrátime,“ dúfa Malachovská.

Jej viere v dobré pokračovanie sa niet čo čudovať. Podľa nedávno zverejnených honorárov totiž Iveta a jej kolegyne Karin Majtánová, Kveta Horváthová a Soňa Müllerová zarobili mesačne aj viac ako 2000 eur. Zostáva im teda len veriť v lepšiu budúcnosť alebo si zohnať inú prácu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu