Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárka Šišková: Ukázala nahé telo!

Ivana Šišková nafotila akty. Zobraziť galériu (7)
Ivana Šišková nafotila akty.

BRATISLAVA – Odhalila sa! Moderátorka jojkárskych Črepín PLUS Ivana Šišková (28) sa po rozvode zmenila na nepoznanie. Výrazne schudla, čo jej postave prospelo. Svojou vylepšenou figúrou sa preto rozhodla pochváliť. A tak nafotila pikantné akty. Topky.sk vám prinášajú sériu fotografií, na ktorých brunetka ukázala svoje sexi krivky.

Hoci už takmer rok je bez chlapa, jej život sa nezastavil. Práve naopak, naberá neustále na obrátkach. Po rozvode zhodila Ivana Šišková viac ako desať kíl v priebehu 4 mesiacov, čo zaskočilo jej okolie. A najnovšie prekvapuje opäť. Rozhodla sa nafotiť snímky s nádychom erotiky. „Vždy sa mi veľmi páčili ženské, mužské, či mužsko-ženské akty. Nepozerám sa na to s predsudkami, ale s obdivom. Beriem to ako umenie,“ prezradila topkám moderátorka, ktorá sa s myšlienkou nafotenia pikantných snímok pohrávala už zhruba dva roky. 

V podstate to bolo také plánované, aj keď sa to zbehlo nečakane. S fotografkou Alenkou sa poznám dlho. V minulosti sme sa už rozprávali o tom, že keď sa dám nafotiť nahá, tak jedine jej, pretože jej dôverujem a jej prácu uznávam," vysvetlila Šišková. Tá kamarátku navštívila pred Valentínom. Výsledkom ich "nevinného" stretnutia pri kávičke bol vznik 65 pikantných záberov. „Nebola som ani špeciálne nastylovaná, ale to sme si obhájili tak, že tie fotky teda budú v duchu ´natural´," prezradila Ivana, ktorá netajila, že v zbierke má aj oveľa odvážnejšie fotky. Tie sú však iba pre oči vyvolených.

A prečo sa túžila dať nafotiť takto obnažená? „Na pamiatku, pre potešenie a zo zábavy. Z tých najlepších fotiek si dám vyrobiť veľký plagát, ktorý si zarámujem a vyvesím v izbe. Budem to mat ako motiváciu do budúcnosti, aby som sa snažila čo najdlhšie udržať v kondičke. Myslím si, že každá žena by si mala urobiť takúto radosť,“ dodala jojkárka, ktorá sa túži dať v blízkej budúcnosti ešte portrétovať podobne, ako to urobila Rose z Titanicu. S aktami teda ešte nekončí... 

Pozrite si Ivanine pikantné snímky v našej GALÉRII!

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu