Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Braňo Mojsej: Mojsejfest zaplatím zo svojho

Manželia Mojsejovci Zobraziť galériu (10)
Manželia Mojsejovci

BRATISLAVA - K vyše tridsiatim letným hudobným festivalom na Slovensku tento rok po prvý raz pribudne aj Mojsejfest! Jeho organizátormi, hlavnými hviezdami a zároveň aj sponzormi sú extravagantní solventní manželia Nora a Braňo Mojsejovci, ktorí očakávajú obrovský nápor divákov chtivých zábavy. Veď vstupné, všetky atrakcie i zaujímavý kultúrny program budú zadarmo.

„Celý festival má byť odpoveďou na všetky letné festivaly, na ktorých človek zaplatí vysoké vstupné, drahé občerstvenie a vypočuje si dokola tie isté hudobné skupiny, ktoré vystupujú všade,“ zdôvodňuje milionár z Pereša, prečo sa rozhodol usporiadať vlastný festival, kde návštevníci nebudú musieť platiť žiadne vstupné. Ošiaľ s názvom Mojsejfest vypukne už o dva dni v Nitre. Priaznivci dobrej zábavy a recesie sa môžu zabaviť na rôznych atrakciách, zúčastniť sa na opekaní troch býkov aj krste Mojsej-vodky, a deti si môžu zasúťažiť v Mojsej-star, ktorej víťazi naspievajú detskú verziu hitu M1 Chcem byť v dome.

Okrem toho pracháči z východu organizujú aj vlastnú autogramiádu. „Všetci sa stretneme v rodinnej atmosfére,“ hovorí Braňo Mojsej, ktorý sa dobre buchne po vrecku a náklady šplhajúce sa k miliónom zafi- nancuje z vlastného vrecka. Účet za celú rošádu pod Zoborom predloží až na budúci týždeň. „Neviem, aké budú celkové náklady, pretože záleží na počte ľudí, ktorí prídu,“ dodal Mojsej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu