Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Štýlová Kim Kardashian: Konečne má štíhle stehná – aj bez retuše!

Kim Kardashian je opäť štíhlejšia - nohy má takmer ako modelka Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian je opäť štíhlejšia - nohy má takmer ako modelka

LOS ANGELES – Krásna aj bez pomoci grafikov! Hoci Kim Kardashian (30) nohaviciam doteraz príliš neholdovala, strániť sa ich rozhodne nemusí. Dôkazom sú jej čerstvé zábery z losangelských ulíc – nahodená v džínsach vyzerá veľmi štýlovo. A neuveriteľne štíhlo zároveň!

Vysoké podpätky a správny strih! To všetko stačí na to, aby sa Kimine nôžky razom premenili na povinnú výbavu prvotriednej kočky. Či ide len o optické predĺženie alebo o výsledok ďalšej superdiéty, vie zrejme len ona sama. Isté je však jedno – svoj ležérny outfit tentoraz zvládla na jednotku!

Odtiene ťavej farby jej pristanú! Televízna hviezdička vo štvrtok neponechala nič na náhodu a stavila na precíznu jednoduchosť. Topánočky, top, či blejzer – to všetko spolu ladilo. Oku módnych fajnšmejkrov zaručene neujde tiež štýlová kabelka. Známe úslovie „menej je viac“ sa tentokrát rozhodne vyplatilo. Kim má totiž naozaj ten správny šmrnc!

Za štíhlejším imidžom sexi tridsiatničky vraj stojí pravidelná návšteva fitnescentra. Ako totiž sama potvrdila, jej kolísajúca váha sa najviac prejavuje práve na stehnách. A vtedy pomáha len jediné: „Keď som ťažšia, naberám na stehnách. Vtedy idem do posilňovne, vďaka čomu sa cítim istejšie a sebavedomejšie.“ Kim, v takomto outfite máš na to plné právo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu