Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markíza chystá soft reality show s Mojsejovcami s názvom Hotel

Braňo a Nora Mojsejovci Zobraziť galériu (9)
Braňo a Nora Mojsejovci

BRATISLAVA - Televízia Markíza začne na námet Braňa Mojseja v septembri vysielať novú "soft" reality show s názvom Hotel. Podľa hovorkyne televízie Ivany Semjanovej pôjde o reality show so sociálnym podtextom - víťaz má totiž vyhrať miesto prevádzkára hotela.

Kontroverzní manželia Mojsejovci chcú dať pred televíznymi kamerami šancu nezamestnaným Slovákom, ktorí sa vedia dobre zvŕtať v oblasti hotelierstva. O tom najlepšom majú rozhodnúť práve Nora a Braňo, o ktorých majú vraj záujem už aj v Česku.

"Nie je to reality show, kde bojujete o život, nie je to reality show, kde vás zavrú do skleníka a nepustia vás niekoľko dní von. Je to reality show, kde sa učíte veci, uchádzate sa o to (zamestnanie) s tým, že výsledok je pre vás veľmi pozitívny - dostanete okrem peňazí aj prácu," povedala ČTK Semjanová.

Celá show sa má odohrávať v hoteli. Súťažiť bude desať alebo 12 ľudí, ktorí sú schopní vykonávať rôzne hotelierske profesie. Kastingy sa tentokrát nebudú sústreďovať vo veľkých mestách, ale skôr v tých s vysokou nezamestnanosťou.

"Je to (hotelierstvo) moja srdcová záležitosť od malička, a keďže som vyštudoval hoteliersku školu, tak sa cítim dosť kompetentný," povedal ČTK Mojsej. Hotelierstvo a cestovný ruch na Slovensku podľa neho zaostáva. "Ideálny manažér hotela je veľký unikát na Slovensku," dodal.

Podľa stránky Medialne.sk je o manželov z východoslovenského Pereša záujem aj v Česku, konkrétne vraj s nimi rokuje komerčná televízia Nova. Mojsej ČTK túto informáciu potvrdil s tým, že by malo ísť o reality show Mojsejovci 2, ktorú diváci poznajú z vysielania Markízy. Kvôli Hotelu sa však podľa neho posunie príprava českej reality show z jesene na budúci rok.

Mojsejovci však túžia aj po pauze. Nechcú sa vraj zaradiť k tým, ktorých je na televíznych obrazovkách plno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu