Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kim Kardashian dvakrát inak: Pás ako osa, zadok ako zemeguľa!

Kim Kardashian spredu ako sexica, zozadu s megazadkom Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian spredu ako sexica, zozadu s megazadkom

LOS ANGELES – Spredu je to sexica prvého stupňa, zozadu poriadne obalená dáma! Kim Kardashian (30) je jednoducho ženou protikladov – zatiaľ čo prsia a pás má dokonalé, o jej zadku sa to asi povedať nedá. Je totiž taký veľký, že by sa na ňom dali hrať karty!

Zo zadku by mohla zhodiť! Hoci spredu vyzerá Kim Kardashian ako sen každého muža, zozadu je už dojem z jej postavy celkom iný. A hoci väčšinou si táto hviezdička reality šou dáva na zábery svojho pozadia dobrý pozor, tentoraz to neustrážila. Jej ritka v svetloružových šatách odhalila svoje pravé rozmery!

Pomohla si grafickým programom?! Svoju postavu v tvare presýpacích hodín predviedla Kim aj v najnovšom čísle magazínu Inland Empire. Jej pás v čiernych šatách s čipkou a bielymi aplikáciami však vyzerá až neuveriteľne útly. Niet divu, že sa na internete okamžite objavili pochybnosti o reálnosti týchto fotografií. Neprajníci dokonca poznamenali, že chudnúcou grafickou rýchlokúrou prešla aj tvár a krk tmavej krásavice na obálke časopisu. Či je to naozaj tak, posúďte sami!

Hoci sa Kim najskôr preslávila ako sexi kamarátka Paris Hilton, dnes si skvele vystačí aj bez známej blondínky. „Ľudia hovoria, že nič nerobím. Podľa mňa je to na smiech, pretože mojou prácou je reality šou, módne línie, knihy – nikdy sa nezastavím,“ prezradila Kim, ktorá je neraz označovaná za bohatú povaľačku. „Je to práca na plný úväzok. Nie je príjemné byť kritizovaná, ale nevadí mi to, pretože chápem, že každý má svoj názor,“ uzavrela brunetka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu