Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zaflirtujte si!

Zasnený pohľad do očí, úsmev, žmurknutie, ľahký dotyk ruky akoby náhodou, to sú nenápadné zbrane flirtovania. Nemusí to znamenať nič vážne, ale lichotivý záujem iného človeka vám zlepší náladu, aj keď už roky žijete so svojím partnerom.

Že sa nepatrí, aby flirtovať začala žena? A prečo? Staré pravidlá už dávno neplatia! Pokojne prevezmite iniciatívu do rúk vy! Vyskúšajte naše rady, nevinným flirtom nemôžete nič pokaziť.

Zdvihne sebavedomie
Keď flirtujete a od niekoho dostanete pozitívnu spätnú väzbu, cítite sa lepšie. Zvlášť, ak už dlhší čas žijete v pevnom zväzku, malý flirt vám pomôže zvýšiť sebavedomie a náladu. Máte pri tom pocit väčšej príťažlivosti. Tieto príjemné emócie si so sebou prinesiete aj domov a môžu vám pomôcť vrátiť stratenú vášeň vo vašom vzťahu. Je to preto, že si v tej chvíli uvedomíte, že nie ste celkom závislá od svojej polovičky a že ste stále zaujímavá aj pre ostatných mužov.

Reč tela
Alfou a omegou flirtovania je reč tela. Kto chce úspešne flirtovať, mal by dodržať tieto kroky: trojsekundový kontakt očí, šarmantný smiech s polootvorenými ústami, živá gestikulácia a mimika, silný hlasový prejav, priateľský výraz tváre a telo vždy otočené v smere k vášmu objektu flirtovania.

Začnite rozhovor
Rozmýšľate, ako sa máte neznámemu prihovoriť? Tentoraz vám určite príde vhod stará otrepaná fráza o počasí. Alebo vyskúšajte: „Chodíte sem často? Ešte som vás tu nevidela." Nebojte sa byť odvážnejšia, ak vidíte, že sa neznámy príliš okúňa. "Dnes ste prvý človek, ktorý sa na mňa usmial. Môžem si k vám prisadnúť?" … a začiatok rozhovoru je na svete.
Neurobte chybu
Nikdy sa nesnažte flirtovať s viacerými mužmi naraz. Pri rozhovore rozoberajte len ľahšie témy, v žiadnom prípade sa nezačnite zverovať so svojimi problémami alebo minulosťou, či nespokojnosťou v súčasnom vzťahu. Pri rozprávaní sa nepozerajte na hodinky, inak bude mať jeho spoluúčastník pocit, že sa ponáhľate alebo nudíte. Pokiaľ muž pozorne počúva, zaujíma sa o tému, aktívne sa zapája do rozhovoru – váš boj je vyhratý.

Čo ak neuspejte
Nič. Zostaňte v pohode. Chyba vôbec nemusí byť vo vás, možno mal neznámy len zlý deň, jednoducho nemá chuť či nie je zvyknutý flirtovať. Nabudúce vám niekto iný úsmev určite opätuje.

Najlepšie tipy na flirt
1. Kaviarne v uličkách či terasy reštaurácií a pohostinstiev sú najideálnejšími miestami na flirtovanie počas dňa, ale aj v noci.
2. Nebojte sa mužovi zalichotiť, každému to spríjemní deň a zdvihne sebavedomie, nezaberá to len na ženy.
3. Požičajte si psa najlepšej kamarátky a choďte s ním do parku. Tam bez problémov stretnete množstvo ľudí a téma rozhovoru je vopred jasná – no predsa vaši domáci miláčikovia!
4. Začnite častejšie cestovať mestskou hromadnou dopravou. Uvidíte, že keď pôjdete ráno tretíkrát za sebou do práce autobusom, uvedomíte si, že naň čakajú rovnakí ľudia. Ak vám nejaký osamelý muž padne do oka, neváhajte sa mu prihovoriť: "Myslíte, že dnes príde spoj konečne presne?"
5. Dobré šance na flirtovanie sa vám ponúkajú na kúpaliskách a jazerách. Oddych a pekné počasie vyvolávajú dobrú náladu, takže je väčšia pravdepodobnosť, že vás neodmietnu.
6. Prijmite každé pozvanie na párty alebo oslavu. Vždy na nich stretnete doteraz neznámych ľudí. Že ste nedostali ponuky? Tak prečo nejakú zábavu nezorganizujete vy sama?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu