Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mŕtve dieťa po 2 hodinách ožilo v náručí matky!

Kate s malým Jamiem v náručí Zobraziť galériu (3)
Kate s malým Jamiem v náručí

SYDNEY - Lekári austrálskemu chlapčekovi, ktorý sa narodil viac ako dva mesiace pred stanoveným termínom, nedávali žiadne šance na prežitie. To, čo však nasledovalo po tom, ako ho vyhlásili za mŕtveho, vyrazilo všetkým dych. Keď si matka svojho synčeka zobrala do náručia, aby sa s ním naposledy rozlúčila, dieťa zázračne ožilo.

Malý Jamie je jedným z dvojčiat, ktoré sa predčasne narodili austrálskemu páru Kate a Davidovi Oggovým. Jeho pôrodná váha však bola tak nízka, že ho napriek 20-minútovému oživovaniu na veľký smútok rodičov vyhlásili za mŕtveho. Jamieho podali do rúk rodičom, aby mu dali posledné zbohom.

Po dvoch hodinách chovania v matkinom náručí začal zrazu chlapček vykazovať známky života. Po tom, ako ho nakŕmila materinským mliekom, začal dokonca pravidelne dýchať.

"Jamie bol úplne bezvládny, jeho ruky a nohy len tak ovísali dole," povedala Kate v rozhovore pre austrálsku televíznu stanicu TVI. "Tak som si zložila župan, jeho hlavičku som si položila na rameno a začala som na neho hovoriť."

Chlapček sa párkrát slabo nadýchol, čo lekári spočiatku považovali za reflex. Matka však trvala na tom, aby syna ešte raz vyšetrili. Keď Jamie prvýkrát otvoril oči, všetci len nechápavo krútili hlavou a Kate už vedela, že jej milovaný synček prežije.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu