Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Černošským manželom sa narodilo biele dieťa!

Rodičia s malou Nmachi Zobraziť galériu (3)
Rodičia s malou Nmachi

LONDÝN - Inak ako hra prírody sa nedá nazvať to, čo sa prihodilo manželskému páru čiernej pleti. Ich v poradí už tretie dieťa sa narodilo biele! Pár nigérijského pôvodu už má pritom dve deti, obidve sú však čierne.

Angela Ihegborová (35) sa spolu s manželom Benom (44) nestačili diviť, keď im lekári po pôrode ukázali ich dcéru; tá sa totiž na ich veľké prekvapenie narodila biela. Ben dokonca na účet malej Nmachi aj zažartoval, keď sa svojej manželky spýtal, či je vôbec jeho.

Genetici nad "malým zázrakom" s blond vlasmi a modrými očami len nechápavo krútia hlavou, pretože ani jeden z rodičov nemá v rodine belocha. Tzv. "bledé gény" sa však neprejavujú hneď, ale preskočia niekoľko generácií, takže je pravdepodobné, že niektorý z prapredkov Angely alebo Bena bol beloch.

Experti sa s určitosťou zhodujú v tom, že sa jedná o nezvyčajný druh mutácie, ktorej príčinu sa im zatiaľ nepodarilo odhaliť.

Novopečení rodičia však rozlúštenie tejto genetickej hádanky nechávajú na odborníkov, zatiaľ čo oni si užívajú narodenie svojho tretieho potomka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu