Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ivana Surovcová slávnostne otvorila svoju letnú tanečnú školu v Jasnej!

Ivana Surovcová Zobraziť galériu (15)
Ivana Surovcová

Uplynulý víkend to v zrekonštruovanom Hoteli Ostredok v Demänovskej doline vyzeralo ako na tajnej afterpárty po Let´s Dance. Eva Máziková, Fero Mikloško, Lenka Šóošová, Tomáš Surovec, ale aj priateľ Filip Tůma prišli podporiť Ivanu Surovcovú na slávnostné otvorenie Letnej školy tanca, ktorej prepožičala svoje meno. A nielen to – počas celého leta bude Slovákov učiť tancovať v rytme latinsko-amerických tancov!

Priamo v centre najznámejšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku, len 50 m od nástupnej stanice novej lanovky bude tráviť celé tohtoročné leto tanečníčka Ivana Surovcová, aby v znovuotvorenom Hoteli Ostredok učila počas predĺžených víkendových pobytov tanečné rytmy latinsko-amerických tancov.

Samba, romantická rumba, alebo vášnivé tango – toto všetko sľubuje Ivana naučiť za štvordňový pobyt od štvrtka do nedele až do konca augusta. „Nezáleží na tom, či ste začiatočník, alebo už skúsenejší tanečník, dokonca nezáleží ani na tom, či prídete s partnerom, alebo bez – „latina“ sa dá tancovať aj sólo, budem sa snažiť, aby každý odchádzal po víkende tanečne zručnejší. A možno to niekto zoberie ako dobrú odtučňovaciu kúru, pretože denne máme v pláne 5 hodín tanca...“ usmievala sa jedna z najkrajších slovenských tanečníčok Ivana Surovcová na otváracej párty, kde sa predstavila so svojim tanečným partnerom a bratom aj počas pesničiek Evy Mázikovej.

Tá prítomných doslova zdvihla zo stoličiek svojou nespútanou energiou počas vystúpenia, no „v tieni“ za tanečnými profesionálmi neostala ani počas zvyšku večera, ktorý pretancovala najčastejšie v spoločnosti stylistu tejto otváracej párty módneho návrhára Fera Mikloška.

V šatách od Fera Mikloška sa počas večera objavili všetci hlavní protagonisti – moderátorka akcie Lenka Šóošová, tanečníčka Ivana Surovcová, ale aj speváčka a tanečníčka Eva Máziková, ktorá dokonca stihla počas večera vystriedať až dva „outfity“.

Letná škola latinsko-amerických tancov s Ivanou Surovcovou štartuje už tento štvrtok v Hoteli Ostredok v Demänovskej doline priamo v centre strediska Jasná. Viac informácií na www.ostredok.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu