Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prihláste sa do súťaže o mamičku roka 2010

Minuloročná víťazka Missis SR a finalistka Mrs. World 2009 Zuzana Netušilová Zobraziť galériu (9)
Minuloročná víťazka Missis SR a finalistka Mrs. World 2009 Zuzana Netušilová

Oklamčák Group v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi organizuje nový ročník oficiálnej súťaže o mamičku roka - Missis Slovenskej Republiky 2010.

Záujemkyne musia byť mamičkou aspoň jedného dieťaťa a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Vek, ani stav nerozhoduje.

Vyplnenú prihlášku, spolu s fotografiou /aj s fotografiami detí/ treba poslať najneskôr do 8.marca 2010. Prihlásené mamičky budú pozvané na kastingy, ktoré sa uskutočnia v Bratislave v hoteli BONBÓN v dňoch 1., 8. a 15. mája 2010 v dobe od 11.00 do 17.00 hod.

V rámci nich budú vybrané mamičky do neverejného semifinále, ktoré sa uskutoční v tom istom hoteli 22. mája 2010. Na ňom porota vyberie 10 finalistiek a jednu náhradníčku, ktoré sa verejnosti prvýkrát predstavia 26. júna 2010.

Následne finalistky absolvujú komplexnú prípravu, ktorá okrem individuálnej prípravy zahŕňa aj dve štvordňové sústredenia. Tie sú zamerané najmä na pohybovú, verbálnu prípravu a fotenie mamičiek. V tomto období sa uskutočnia aj prvé skúšky kostýmov a doplnkov, nácvik choreografie na finálový večer a práca s hlasovým pedagógom.

Vyvrcholením súťaže bude finále o mamičku roka, ktorá získa oficiálny titul MISSIS SLOVENSKEJ REPUBLIKY 2010 a účasť na svetovej súťaží Mrs. WORLD. Slovenské mamičky neváhajte a dokážte svetu, že krása nemá vek.

Prihlášku do súťaže a ďalšie informácie nájdete na www.oklamcak.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu