Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V bratislavskom Starom Meste je Winter Club s iglu!

Vizualizácia: Winter Club s iglu
Vizualizácia: Winter Club s iglu

Ak máte záujem zažiť tradičné vianočné trhy netradične, máte tú pravú príležitosť. Agentúra 4events prináša do mesta nový Winter Club. Vo dvore Laurinskej ulice č. 3 nájdete od soboty 28. novembra 2009 kúsok originálnych vianočných trhov s príjemnou atmosférou, ktorú dotvárajú dekorácie v štýle iglu a pinguinov, no v neposlednom rade sortiment ponúkaných drinkov a jedla. A ak správne odpoviete na otázku v článku, ste v hre o 5 poukazov na konzumné vo Winter clube v hodnote 20 €!

Okrem klasického vareného vína či medoviny ponúka Winter Club svojim návštevníkom široký výber punčov rôznych príchutí, v ktorom nechýba špeciálny Winter Club punč. Nápoje si môžu návštevníci zakúpiť aj v keramických hrnčekoch, ktoré dotvárajú domácu atmosféru. Z tradičných vianočných dobrôt ponúka Winter Club kapustnicu s hríbmi, MNICHOVSKÉ “WEIßWURST“, hovädzí guláš „ SLADOVŇA“ a mnohé iné.

Sladkým prekvapením bude jablko v karameli a cukrová vata.

Ak vás omrzeli vianočné trhy na ktorých sa neviete pohnúť z miesta na miesto a na svoje vínko, či cigánsku pečienku čakáte neskutočných niekoľko minút, alebo ak sa vám pohárik z umelej hmoty vylieva rovno do rukáva je tu čas na zmenu : ) Vo dvore Laurinskej ulice 3 vám ponúknu skvelý servis s možnosťou posedenia a zahriatia sa nielen punčom či vínom, ale aj dekami. Medzi prednosti Winter Clubu taktiež patrí cena ponúkaného občerstvenia. Po porovnaní cien s mestskými trhmi ponúka Winter Club lacnejšie punče ako na mestských trhoch. Punče rôznych príchutí si môžete zakúpiť už za 0,70 centov za 1dcl.

Neveríte, že takéto vianočné trhy môžu byť už i v Bratislave? Nie je nič jednoduchšie ako sa presvedčiť na vlastné oči a chute!

www.winterclub.sk

 

Súťažná otázka bola:

Na akej adrese sídli Winter club?

1) Pri tehelnom poli 17

2) Nábrežie Dunaja 7

3) Laurinska ulica č.3

 

Správna odpoveď:

3) Laurinska ulica č.3

 

Výhercovia:

Viera Ráczová, Bratislava

Gabriel Bagala, Šamorín

Aneta Gabrišková, Nová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu