Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Milenci nemali peniaze, aby si zaplatili hotel: Vynašli sa, sexu sa oddávali... to vážne?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Thajčan dostal pokutu 200 bahtov (5,4 eura) po tom, čo mal sex so svojou dvadsaťročnou priateľkou neďaleko verejného parku pod mostom v hlavnom meste. Všetko popieral, až pokým mu polícia neukázala video z miesta činu. Napokon sa priznal, že to nebolo prvýkrát.

Svedok, 65-ročný Tawee, nahral žiadostivú dvojicu počas sexuálneho styku pri pilieri mosta Bhumibol. Video následne zverejnil na sociálnych sieťach, aby odsúdil ich správanie. "Stál som neďaleko miesta činu, keď som zbadal pár venujúci sa sexuálnej aktivite. Nemali by to robiť na verejnosti. Táto oblasť sa nachádza neďaleko parku Lat Pho, čo je verejný priestor, kde sa miestni obyvatelia a deti stretávajú a cvičia. Prečo si nenájdu lepšie miesto?" píše v príspevku. 

Policajtom sa podarilo vystopovať muža z videa, Karuna (42), v ten istý deň po tom, čo ho zbadali na bicykli v rovnakom oblečení, aké mal na sebe na videu, píše The Thaiger. Najprv všetko popieral a tvrdil, že s priateľkou len ležali a relaxovali. Po tom, čo mu ukázali video, sa však musel priznať. Muž tvrdil, že nemá dosť peňazí na rezerváciu hotelovej izby, a tak sa s priateľkou namiesto toho rozhodli stretnúť pri moste Bhumibol. Takto sa vraj stretávali často. Karun priblížil, že sa stretli o polnoci v deň incidentu a strávili tam noc, pričom sa až do rána venovali sexu. Poobede sa zobudil, no svoju priateľku nenašiel. Hľadal ju na bicykli, ale následne ho zatkla polícia.

Thajčan čelil obvineniu z trestného činu obťažovania a spôsobovania ponižovania. V tomto prípade pokuta dosahuje až 5000 bahtov, ale našťastie pre neho, dostal iba spomínaných 200 bahtov. 

Viac o téme: MostBangkokSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu