Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bývalá majsterka sveta v boxe poriadne dráždi fanúšikov: FOTO, ktoré dostane každého chlapa

Ewa Brodnická v Evinom rúchu
Ewa Brodnická v Evinom rúchu (Zdroj: Instagram/Ewa Brodnická)

BRATISLAVA - Bývalá poľská majsterka sveta v boxe Ewa Brodnická (38) poriadne dráždi fanúšikov. Na sociálnych sieťach pravidelne zásobuje fanúšikov pikantnými fotografiami, ktoré nenechajú chladným žiadneho chlapa.

Prednedávnom zverejnila Poľka na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je úplne nahá. Jej obnažené telo zakrýva len najcennejšia trofej kariéry, a to titulový pás za majstrovský titul v organizácii WBO, ktorý získala pred šiestimi rokmi. 

Brodnická nemá problém vystaviť svetu na obdiv svoje ladné krivky a vyšportované telo, dôkazom čoho je množstvo odvážnych fotografií v priliehavých plavkách či sexi spodnej bielizni. Brunetka pikantnými fotkami, na ktoré si už jej fanúšikovia na sociálnej sieti zvykli, potvrdzuje, že vie zaujať aj mimo ringu. Krásu bývalej majsterky sveta si jej sledovatelia nevedia vynachváliť. 

"Fantastická fotka", "Krásne telo pani Ewy", "Ako vždy vyzeráš božsky" - píšu nadšení fanúšikovia do komentárov. Sexi fotkami športovkyňa jasne vyzýva na odber svojho účtu na populárnej platforme pre dospelých OnlyFans, kde si otvorila účet minulý rok v lete. 

Brodnická má ako profi boxerka v ringu výbornú bilanciu dvadsať výhier a len jedinú prehru. Vrcholom jej kariéry je titul majsterky sveta WBO v super perovej váhe z roku 2017. Pred dvomi rokmi pri svojom debute v MMA na galavečeri High League nečakane prehrala v treťom kole s Anielou "Lilmasti" Boguszovou a neskôr priznala, že do zápasu išla aj napriek zraneniu kolena. Vlani v júni si v zmiešaných bojových umeniach pripísala premiérové ​​víťazstvo, keď na galavečere High League v Sopote porazila Kamilu Wybrańczykovú jednomyseľným rozhodnutím rozhodcov.

Viac o téme: BoxEwa Brodnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu