Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brunetka ukázala, v čom chce ísť na svadbu kamarátky: Brutálny náklad! To čo máš oblečené hore?

(Zdroj: TikTok/oliviaandliving)

MELBOURNE - Ľudia skritizovali podnikateľku z austrálskeho Melbourne za to, že mala na svadbe kamarátky oblečený crop top. Mnohí sa zhodli na tom, že takýto outfit je na vzácnu príležitosť nevhodný. Mladá žena však poukázala na to, že aj svadobná móda napreduje a crop topy už nie sú takým tabu.

Olivia Burrows Sutherlandová, populárna influencerka v oblasti svadobnej módy, vyvolala na internete diskusiu o nevyslovených pravidlách dress codu. Požiadala svojich 73 000 sledovateľov o pomoc s výberom topu, ktorý by sa najviac hodil k volánovej maxi sukni. Obliekala sa na svadbu svojej kamarátky. Vo videu 29-ročná spoluzakladateľka multimiliónovej e-commerce značky My Glow 2 vysvetlila, že kvôli horúčave si nemôže obliecť šaty s dlhým rukávom. Následne si obliekla dlhú sukňu a ukázala užívateľom, ako vyzerá s čiernym skráteným topom a krémovou bandeau podprsenkou. 

Kým niektorým sa takéto oblečenie veľmi páčilo, iní ho označili za nevhodný na takú slávnostnú príležitosť. "Nečakala som, že bude outfit taký kontroverzný, ale viem, že pokiaľ ide o svadby a oblečenie pre svadobných hostí, každý má svoj názor," povedala Sutherlandová. Neskôr doplnila, že nevesta a ženích boli spokojní s jej výberom oblečenia. "Chápem, že toto nie je tradičný outfit svadobných hostí, ale móda neustále napreduje a dvojdielne súpravy sa stali obľúbenými možnosťami, ktoré si hostia môžu obliecť na rôzne udalosti," vysvetlila. 

Napriek tomu mnohí stále tvrdia, že top odhaľuje príliš veľa kože a je až nápadne svetlý. "Sukňa je nádherná, nemyslím si ale, že tie topy sú vhodné na svadbu," napísal jeden z komentujúcich. Iní však ocenili stylingové úsilie Olivie a označili jej outfit za nádherný a úžasný.

"Poznám nevestu, ženícha a hostí a vedela som, že to bude úplne v poriadku. Bolo tam veľa hostiek vo vypasovaných šatách bez ramienok a prestrihnutých šatách. Dvojdielne súpravy dnes nosia už aj samotné nevesty. Ak máte dobré úmysly a cítite sa dobre v prostredí, v ktorom sa nachádzate, je to všetko, na čom záleží," dodala influencerka. 

Viac o téme: SvadbaOblečenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu