Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Petra Vlhová v opozícii s frajerom: Toto medzi nimi môže spôsobiť poriadny problém!

Petra Vlhová s priateľom
Petra Vlhová s priateľom (Zdroj: Instagram/petravlhova13)

BRATISLAVA - Priateľ našej najväčšej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27) Michal Kyselica (31) má na autá zrejme iný vkus ako jeho milovaná polovička. Kým Vlhová je tvárou Audi, jej drahý si zadovážil luxusný automobil značky BMW.

Mladý fitnesák, podnikateľ a tiež spisovateľ sa tento mesiac na sociálnych sieťach pochválil novým úlovkom do svojho vozového parku. Ten po štyroch rokoch rozšíril o luxusné BMW M850i Gran Coupé. Základná cena tátoša, ktorého maximálna rýchlosť dosahuje 250 kilometrov za hodinu, presahuje sumu 90-tisíc eur.

Kým Michal jazdí na bavoráku, Petra využíva automobily od značky svojho hlavného sponzora, a to konkurenčného Audi, s ktorým je zazmluvnená, čo, samozrejme, môže potenciálne spôsobiť mnohé problémy praktického charakteru.

Keďže Kyselica aktuálne v Trenčíne rekonštruuje starý dom a Vlhovej sa práve skončila sezóna, ktorá vyvrcholila súťažným týždňom v Svetovom pohári, párik nemal v posledných dňoch na seba zrejme až toľko času, ako by si predstavoval. To si ale určite po skonćení sezóny vynahradí na spoločných dovolenkách. 

Viac o téme: Michal KyselicaPetra Vlhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu