Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vodiča kamióna až striaslo, keď na diaľnici v noci zbadal... poriadne hrôzostrašné VIDEO!

(Zdroj: Youtube/FOX 10 Phoenix)

PHOENIX - Video z palubnej kamery vodiča kamióna zachytáva záhadnú postavu, ktorá sa objavila na kraji prázdnej cesty. Ľudia sa domnievajú, že za čudným incidentom sa ukrývajú nadprirodzené javy. Na tomto úseku došlo k množstvo smrteľných dopravných nehôd. Miestni sú preto presvedčení o tom, že na diaľnici straší.

William Church, ktorý išiel po Arizona State Route 87 medzi mestami Phoenix a Payson v sobotu 11. marca, si všimol jasný lesk na displeji palubnej kamery. Bolo to zvláštne, pretože na ceste v tom čase nikto nebol. Vodič sa preto domnieval, že kamera zachytila ducha. "Môžete vidieť čiary cez nohy, ktoré tvoria postavu," uviedol Church. 

Arizona State Route 87 je diaľnica vedúca zo severu na juh. Bola postavená v roku 1927 a meria približne 439 kilometrov. Došlo na nej k množstvu smrteľných dopravných nehôd, čo údajne viedlo niektorých miestnych obyvateľov k presvedčeniu, že na ceste straší. Taktiež ju označili za jednu z najnebezpečnejších ciest v Arizone, pretože má veľa zákrut. Nedávna smrteľná havária sa stala začiatkom februára. Pri zrážke dvoch áut zahynula jedna osoba. 

Na arizonských diaľniciach a iných verejných priestranstvách ľudia videli veľa nadprirodzených aktivít. "Nemyslím si, že je to len odlesk," uviedol jeden užívateľ. Iní teoretizovali, že neznáma postava pri ceste môže byť v skutočnosti stopár, zviera, odrazená dopravná značka alebo svetelný klam. 

Viac o téme: DuchDiaľnicaArizonaParanomálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu