Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hostí na Valentína zobudil divoký sex v hoteli: Milenci sa nevedeli ovládať, vysoká pokuta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ASHBOURNE - Dvojica z Veľkej Británie dostala pokutu vo výške tisíc libier (1132 eur. Dôvodom bol divoký sex, ktorý rušil ostatných hotelových hostí. Podľa prokurátorky bola žena silne pod vplyvom alkoholu a nedokázala stáť na nohách. Muž, ktorý má na konte desiatky odsúdení za rôzne trestné činy, údajne trpí depresiami. Obaja sa k činu priznali.

Jamie Boultbee a Kaylie Hursthouseová sa na Valentína ubytovali v trojhviezdičkovom hoteli Moorlands Izaak Walton v Ashbourne v anglickom grófstve Derbyshire. Počas milostnej chvíľky boli takí hluční, že ich v skorých ranných hodinách prekvapila polícia. 

"Hursthouseová bola pod značným vplyvom alkoholu. Splietala slová a nevedela stáť na nohách. Boultbee ležal v posteli. Jeho partnerka povedala, že dôvodom hluku bol divoký sex a že modrinu na hlave mala z toho, že pred pár dňami niekomu udrela hlavu od hnevu po tom, čo prišla o dieťa," uviedla prokurátorka Karen Wrightová na súde. Predstavitelia hotela prezradili, že neprispôsobivý pár spôsobil škodu vo výške 1000 libier. Taktiež museli poskytnúť finančnú kompenzáciu hosťom, ktorých vyrušil sex spomínanej dvojice. 

 

A couple have appeared in court after a night of 'over-exuberant' love making. Jamie Boultbee and his partner Kaylie...

Posted by Black Country Live on Friday, March 10, 2023

Boultbeeho, ktorý má na konte 33 odsúdení za 65 trestných činov, zastupoval Mike Kimberley. Ten svojho klienta opísal ako alkoholika. "Žena videla, že trpí depresiou a myslela si, že je dobrý nápad odísť na romantickú noc. Boli úplne opití. Prišiel manažér. Boultbee plne spolupracoval a povedal, že zaplatí akúkoľvek škodu. Pamätá si, ako kopol do dverí kúpeľne," priblížil právnik. Podľa jeho slov Jamiemu lekári povedali, že ak bude pokračovať vo svojom súčasnom životnom štýle, do dvoch rokov zomrie. Obvinení sa k trestnému činu priznali, každý z nich dostal pokutu vo výške 500 libier (565 eur) spolu s ďalšími nákladmi v celkovej výške 161 libier (182 eur).

Viac o téme: HotelSexPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu