Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO spred kaviarne vyvolala obrovský rozruch: Traja muži a blondínka, ale čo to majú na sebe?!

(Zdroj: Reddit/Anonymousobserve)

SYDNEY - Fotografia ozbrojených mužov postávajúcich pred kaviarňou v Austrálii spôsobila na internete veľký rozruch. Išlo naozaj o policajtov? A nie je zmysel policajtov v civile nevyčnievať, pýtali sa niektorí.

Fotografia zverejnená na Reddite zachytáva troch ležérne oblečených mužov a jednu ženu so zbraňami pripútanými k telám, ktorí stoja priamo pred kaviarňou. Jej návštevník, ktorý je zároveň autorom príspevku, uviedol: "Traja ľudia s ručnými zbraňami dnes ráno v kaviarni (Austrália). Povedal som: 'Predpokladám, že ste policajti v civile', čo potvrdili. Čo si myslíte o takejto neuniformovanej polícii so zbraňami?" 

Otázka vyvolala veľkú diskusiu. Zatiaľ čo niektorí v zobrazenej situácii nevidia problém, iní neboli nadšení. "Ľudia v tejto krajine sa niekedy môžu báť zbraní a to je pochopiteľné. Musia ale pochopiť, že kvôli našim skvelým zákonom o strelných zbraniach by sa nemali ani pýtať, či niekto s otvorenou zbraňou v puzdre je policajt," napísal jeden užívateľ. 

Iní boli naštvaní, keď videli policajtov v civile so zbraňami. "Naozaj potrebujú byť takí naložení na obed mimo služby?" spýtala sa jedna osoba. Ďalší sa zamýšľa nad tým, či muži zákona chcú, aby si ich všimli alebo nie. "Nie je zmysel policajtov v civile nevyčnievať?" Iní poznamenali, že ak sa policajti snažili splynúť s davom, rozhodne sa im to nepodarilo. 

Viac o téme: ZbraňPolicajtiPolícia Austrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu