Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Samozvaný cestovateľ v čase predpovedá udalosti na rok 2023: Už 18. marca sa má stať táto hrôza

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/radianttimetraveler)

LONDÝN - Záhadný užívateľ sociálnych médií, ktorý o sebe tvrdí, že je cestovateľ v čase, zdokumentoval vo svojom príspevku scenár udalostí na rok 2023. Katastrofické proroctvá dokázal dokonca priradiť ku konkrétnym dátumom. Jeho predpovede však treba brať s nadhľadom.

Užívateľ, ktorý všetkých presviedča, že je cestovateľ v čase z roku 2869, zverejnil minulý týždeň video, v ktorom upozorňuje na sériu desivých udalostí. Tento rok podľa neho civilizáciu zasiahnu prírodné katastrofy, stretnutia s mimozemšťanmi a interdimenzionálna vojna. 

Príspevok pod názvom "VAROVANIE PRE VŠETKÝCH!" zverejnený pod užívateľským menom beyondtimetraveler získal zhruba 5000 lajkov. "Pamätajte si tieto dátumy. Ľudia môžu prehodnotiť existenciu nás, cestovateľov v čase," uvádza autor videa a konkretizuje termíny katastrof. "18. marec 2023: Zemetrasenie o sile 8,1 stupňa Richterovej stupnice zasiahne Wisiller na Aljaške. 26. jún 2023: V Tichom oceáne objavia neznáme stvorenie väčšie ako modrá veľryba. Bude dlhšie ako sto metrov. 1. október 2023: Prvé spozorovanie Golotha - oveľa inteligentnejšieho druhu ako ľudia. Toto neskôr povedie k interdimenzionálnej vojne." 

Samozvaný cestovateľ v čase
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/radianttimetraveler)

Ľudia vyjadrili v komentároch rôzne názory. Niektorí skonštatovali, že niektoré predpovedané udalosti sa dejú už od roka 2021. "Rok 2023 znie ako dobrý rok," poznamenala ironicky ďalšia osoba. 

Viac o téme: Cestovanie v časeKoniec svetaMimozemšťaniaPredpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu