Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčina šokovala intímnym priznaním: Dva roky mám priateľa, ale... viete si predstaviť takto fungovať?!

(Zdroj: TikTok/kyndelgrove)

LONDÝN - Dvadsaťštyriročná žena sa priznala na TikToku, že sa počas dvojročného vzťahu s priateľom nikdy nebozkávala. Tvrdí, že ako oddaná kresťanka sa zdržiava všetkého fyzického, až kým sa nevydá. Hovorí, že jej je jedno, kto si čo o tom myslí. Video získalo niekoľko miliónov videní a množstvo reakcií.

Dievčina menom Kyndal hovorí vo videu o svojom rozhodnutí vzdať sa všetkého fyzického vo vzťahu až do momentu svojej svadby. "Ja a môj priateľ (môj úplne prvý) chodíme spolu takmer dva roky a nikdy sme sa nebozkávali. Predtým, ako ma budete nazývať čudnou a všetkými tými nezmyslami, sme kresťania." 

Vysvetlila, že sa šetria na manželstvo a že až do svadobného dňa budú v ich vzťahu platiť prísne hranice. "Nikdy sa nechcem s nikým bozkávať, pokiaľ to nie je môj manžel, pretože mám pocit, že je to výnimočná vec. A je mi jedno, čo si kto z vás o tom myslí, pretože dostávam za to 'hate' po celý čas, ale jediný, komu sa chcem páčiť, je Boh, dobre?" dodala s tým, že jej manželstvo bude požehnané.

Video zasypalo vyše 10-tisíc komentárov s rôznorodými reakciami. "S manželom sme sa tiež vôbec nepobozkali, keď sme spolu chodili. Náš prvý bozk bol pred oltárom! Chodili sme spolu dva roky, osem mesiacov sme boli zasnúbení a dva roky sme v manželstve," píše jedna žena. "Som moslim, takže pre mňa je to normálne," poznamenal ďalší užívateľ, ktorý na prístupe Kyndal nevidí nič zvláštne. 

Viac o téme: SexBozkKresťan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu