Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodinu vydesil vianočný stromček: Keď zbadali, čo z neho vybehlo, hneď brali pušku!

(Zdroj: Tiktok/littlebluehouse_lbh)

SHREVEPORT - Istá rodina z amerického štátu Louisiana si užívala spoločný čas v obývačke, keď z vianočného stromčeka zrazu vybehol potkan. Takmer okamžite nastala panika, po ktorej nasledovalo lovenie hlodavca metlou a vzduchovkou. Bizarnú situáciu sa podarila nahrať na video, ktoré sa objavilo na TikToku.

Video sa začína momentom, kedy si manželia Freeovci všimli, že na ich vianočnom stromčeku sa niečo hýbe. O sekundu neskôr z neho vybehol potkan a bežal do kuchyne, kde sa stretol s mačkou. To ho donútilo vrátiť sa späť k stromčeku. 

Caitlyn s manželom sa ho následne snažili zneškodniť pomocou metly a vzduchovky. Muž sa postavil na komodu a v ruke držal metlu, kým Caitlyn chcela potkana zastreliť. Napokon sa jej ho podarilo zneškodniť. Dvojica na základe tejto nepríjemnej skúsenosti varovala ostatných, aby sa uistili, že v ich vianočnom stromčeku nie je žiadny neželaný návštevník. 

Veselé video získalo už desaťtisíce zdieľaní a pozitívnych reakcií. Mnohí sa na záberoch dobre pobavili, a to predovšetkým kvôli tomu, že iniciatívu vzala do rúk žena, kým muž vystrašene stál na kuse nábytku. "Milujem, ako sa postarala o celý biznis a on zatiaľ kričal z vrchu komody," napísal jeden z komentujúcich.

Viac o téme: Vianočný stromčekPotkanVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu