Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík otvoril ústa v nočnom klube a všetci šli do kolien: Keď uvidíte jeho zuby!

(Zdroj: TikTok/nscottduxbury)

LONDÝN - TikToker Scott sa pridal k tisíckam ľudí, ktorí chodia do Turecka kvôli bieleniu zubov. S výsledkom práce tamojších dentistov bol však spokojný iba do chvíle, kým nenavštívil nočný klub, kde sa fotografoval v prítmí umelého osvetlenia. To odhalilo bizarnú realitu.

Mladík menom Scott zverejnil zábery z nočného klubu, ktorý navštívil krátko po tom, ako si dal v Turecku vybieliť zuby. Kombinácia umelého osvetlenia a čerstvo ošetreného chrupu pôsobí naozaj šokujúco, pohľad na jeho prenikajúco žiarivý biely úsmev je skôr desivý ako príťažlivý. Autor videa "Povedz mi, že si bol v Turecku bez toho, aby si mi povedal, že si bol v Turecku" sa vraj nedokázal prestať smiať, keď ho videl prvýkrát. 

Užívatelia príspevok okamžite prirovnali k scéne zo seriálu Priatelia, keď si dal Ross vybieliť zuby, ktoré mu zažiarili do tmy na schôdzke s priateľkou. "Sú jasnejšie ako moja budúcnosť," napísal jeden z komentujúcich. "Vezmem si sadu žiarivých tmavo neónovo bielych, prosím," vtipne poznamenala iná osoba. Ďalšia myslela na budúcnosť a napísala, že bude Scotta potrebovať, ak sa jej niekedy doma pokazí lampa. 

Viac o téme: ZubyDiskotékaChrupBielenie zubov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu