Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO ducha v sanatóriu? Ochrankár sa mal rozprávať s pacientkou, no tá zomrela deň predtým!

(Zdroj: Reddit/user678990655)

BUENOS AIRES - Zábery z bezpečnostnej kamery, ktoré sa dostali na internet, vystrašili takmer všetkých. Zachytávajú ochrankára v sanatóriu, ktorý sa rozpráva s neviditeľnou osobou a dokonca jej ponúka invalidný vozík. Podľa lekárov žena, ktorá údajne prišla do vestibulu v skorých ranných hodinách, zomrela deň predtým.

Na Reddite bolo zverejnené video, ktoré vydesilo množstvo ľudí. Ide o zábery z bezpečnostnej kamery z vestibulu argentínskeho sanatória Finochietto, na ktorých je vidno ochrankára rozprávajúceho sa s neviditeľnou osobou. Podľa času na zázname malo k tomuto paranormálneho stretnutiu dôjsť 11. novembra o 3:36 ráno. Najprv sa otvoria posuvné dvere do budovy a ochrankár odstúpi od stola. Postaví sa zo stoličky a pozdraví niekoho, koho na zázname nevidno. Neviditeľnú osobu dokonca vpustil dnu cez zábrany a ponúkol jej invalidný vozík. Za normálnych okolností by išlo o štandardné zábery, problémom však je, že na videu nebol okrem ochrankára nikto. 

Podľa správ ochranka zaznamenala, že 11. novembra o 3:36 prišla do nemocnice staršia žena. Keď však ochrankár išiel ženu o niekoľko hodín neskôr skontrolovať, prekvapilo ho, že o nej lekári nevedeli. O niekoľko hodín neskôr zostal v šoku, keď mu zdravotníci oznámili, že pacientka so zaznamenaným menom zomrela deň predtým. 

Sanatórium poprelo akúkoľvek prítomnosť ducha v priestoroch, takže je možné, že ochrankár len žartoval. Hovorca nemocnice Guillermo Capuya uviedol, že problém s automatickými vstupnými dverami spôsobil, že sa otvorili až 28-krát za desať hodín. Zvláštne správanie ochrankára považuje za kanadský žart. "Neviem, či sa mám na tom zabávať alebo čo, ale video sa stalo populárnym. Neverím na duchov. Povedali, že náš zamestnanec zaregistroval niekoho, kto zomrel, no neexistuje žiadny záznam, v ktorom by bola dotyčná osoba uvedená," poznamenal Capuya.

Viac o téme: DuchSanatóriumArgentínaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu