Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Modelka OnlyFans zachránila mužovi život: Na videu si všimla TENTO detail!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/xxbellegracexx)

LONDÝN – Modelke pôsobiacej na sociálnej sieti OnlyFans sa podarilo mužovi zachrániť život. Počas ich pravidelných video hovorov si všimla, že jeden semenník má väčší ako druhý a poslala ho k lekárovi. Mužovi tak pomohla včas odhaliť agresívnu formu rakoviny.

Belle Grace, ktorá predtým pracovala v zdravotníctve, povzbudila svojho fanúšika, keď si všimla, že jeden jeho semenník je väčší ako druhý, informovalo Yahoo Lifestyle. Muž bol jej pravidelným klientom dva roky. Počas posledných šiestich mesiacov však tlačila na to, aby sa išiel dať skontrolovať. Niečo na jeho genitáliách sa jej totiž nepozdávalo. Trvalo jej to vraj až 4-5 týždňov, kým muž nabral odvahu a k lekárovi išiel. Dokonca sa hanbil a mal strach, preto mu povedala, aby sa nebál a ak zistí, že je všetko v poriadku, aspoň bude mať istotu. 

Modelka OnlyFans zachránila mužovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/xxbellegracexx)

Ukázalo sa však, že muž trpel agresívnou formou rakoviny semenníka a Bella mu zachránila život. „Nemôžem dostatočne poďakovať Belle za to, že ma povzbudila, aby som navštívil lekára. Úprimne som si nemyslel, že je niečo zlé,“ hovorí.

Modelka OnlyFans zachránila mužovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/xxbellegracexx )

Belle mala pôvodne zárobok z OnlyFans len ako privyrobenie si popri práci v zdravotníctve. Dnes sa tým živí.„Skončilo to tak, že som na OnlyFans zarábala na čiastočný úväzok štyri alebo päťkrát toľko, ako som zarábala na plný úväzok v práci,“ prezrádza.

Kým predtým ako zdravotnícka pracovníčka zarábala približne 1300 eur mesačne, teraz zarába 41 000 až 51 000 eur mesačne.

Viac o téme: OnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu