Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Medveď vošiel až priamo do samoobsluhy: Začala sa rabovačka, zameral sa na tento tovar!

(Zdroj: New York Post)

KALIFORNIA – Zamestnanec samoobsluhy v americkom štáte Kalifornia neveril vlastným očiam. Počas nočnej služby k nemu prišiel na návštevu do obchodu medveď. Nielen, že si z pultu na cukrovinky vzal čo chcel, dokonca sa vrátil aj pre duplu.

Pokladník Christopher Kinson (54) natočil nepozvaného hosťa na video. Cez posuvné dvere sa k nemu o pol druhej v noci vkradol medveď. Keď sa dvere otvorili, no nevidel postavu človeka, už vedel, že je zle. 

Chlpatý zlodej sa vrhol na policu s cukrovinkami, zatiaľ čo sa mu pokladník vyhrážal, že mu nakope zadok. Vyhrážky mu však nepomohli. Medveď dokonca prišiel viackrát a zakaždým si ukradol pod zub niečo iné.

Napriek tomu, že pokladníkovi sa zdala celá situácia absurdná a sám sa na nej aj zasmiel, nebolo mu všetko jedno. "Vždy som si držal odstup a zadné dvierka som mal blízko seba, takže som mohol ujsť, ak by sa situácia zmenila," povedal s pokojom v hlase pokladník. „Spočiatku som sa bál, ale zdalo sa, že chce len jesť. Vždy si však treba dávať pozor. Nevieme, ako presne uvažujú."

Po druhej krádeži už pokladník neváhal a zablokoval dvere. Na konci videa je dokonca vidieť, ako sa medveď pokúša vojsť aj napriek tejto prekážke. 

Viac o téme: MedveďKaliforniaSamoobsluha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu