Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Orgie v domove dôchodcov: Vedenie najalo erotickú tanečnicu, seniori jasali nadšením

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thinkstock.com)

TAIWAN - Vedenie domova dôchodcov sa muselo ospravedlniť sa za to, že najalo erotickú tanečnicu, aby vystupovala pre seniorov na invalidnom vozíku. Tým sa to však veľmi páčilo a jeden zo seniorov dokonca stláčal tanečnicine prsia. Stalo sa tak na počesť dôležitého jesenného sviatku.

Taoyuan Veterans Home, štátne zariadenie pre armádnych predstaviteľov na dôchodku v Taiwane, zaplatilo tanečnicu, ktorá pre seniorov na invalidnom vozíku previedla skvelú šou. Stalo sa tak na počesť jesenného festivalu – dôležitého sviatku v čínskej kultúre, kde sa ľudia stretávajú, aby oslávili úrodu ryže a pšenice, píše NY Post. 

Video zo strhujúceho vystúpenia, ktoré sa konalo minulý týždeň vo štvrtok, nakrútil jeden z účastníkov. Neskôr ho publikoval na sociálne siete, kde sa takmer okamžite stalo hitom. Na záberoch je vidno erotickú tanečnicu v čipkovanej bielizni, ako tancuje pred starším mužom a strká mu prsia do tváre.

Orgie v domove dôchodcov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zdá sa však, že mužovi to neprekáža a je vidieť, ako dokonca stláča tanečnicine prsia. Ostatní obyvatelia domova dôchodcov nadšene tlieskali a vychutnávali si senzačné predstavenie.

Vedenie zariadenia pre seniorov sa však muselo vysporiadať s kritikou. Mnohým sa totiž návšteva erotickej tanečnice v zariadení tohto druhu nepáčila. „Zámerom podujatia bolo pobaviť obyvateľov a urobiť ich šťastnými. Veľmi sa ospravedlňujeme za spáchaný priestupok,“ uviedlo vedenie vo vyhlásení.

Hovorca domova dôchodcov dodal, že festivalové večierky boli v predchádzajúcich rokoch v domove dôchodcov zrušené z dôvodu pandémie COVID-19. Aby zlepšili obyvateľom náladu, pripravili pre nich erotickú šou. Pripustil však, že počínanie erotickej tanečnice bolo nemiestne a že pri plánovaní takýchto podujatí budú v budúcnosti opatrnejšie.

V neďalekej ošetrovateľskej sále bola pre obyvateľov zariadenia k dispozícii aj pokojnejšia hra binga a karaoke.

Festival v polovici jesene je jedným z najdôležitejších sviatkov v ázijskej kultúre. V Číne sa oslavy nesú v znamení stretnutí, vďakyvzdania za úrodu a modlitieb. Každoročné podujatie, ktoré tento rok pripadlo na 10. septembra, je známe aj ako Moon Festival alebo Mooncake Festival.

Viac o téme: Domov dôchodcovSenioriErotická tanečnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu