Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena sledovala susedov pri parkovaní: Ich počínanie si musela natočiť! Naozaj niekto toto robí?

(Zdroj: TikTok/tashabonner11)

KENT - Na TikToku sa objavilo video dvojice, ktorá sa tak veľmi bojí o svoje parkovacie miesto, že vymyslela geniálny plán. Keď jeden z dvojice odíde so svojím autom preč, druhý na prázdne miesta zaparkuje iné auto. Autorka videa, ktorá takto zachytila svojich susedov, tvrdí, že to robia niekoľkokrát denne.

Tasha Bonnerová sa vybrala na TikTok, aby zosmiešnila dvojicu otca a syna, o ktorej tvrdí, že nikomu nedovolí zaparkovať na ich mieste. Vo videu, natočenom z Bonnerovej okna v dome v britskom grófstve Kent, je vidieť muža, ktorý sa pripravuje na odjazd vo svojom modrom aute, zatiaľ čo vodič hnedého vozidla sa pripravuje zaujať jeho miesto.

„Je to tu znova... hnedé auto je pripravené zaujať miesto,“ napísala Bonnerová k videu, ktoré získalo už 1,5 milióna zhliadnutí. Ako dokazujú zábery, je to presne tak ako popísala autorka videa – len čo modré auto odišlo, druhé vozidlo sa posunulo do prázdneho priestoru.

@tashabonner11 #neighbourwars #sadneighborhours #pathetichumans #patheticneighbors #parkingdrama #neighboursfromhell #badneighbours ♬ Oh No - Kreepa

Bonnerová vysvetlila, že jej susedia tiež zaberajú parkovacie miesto na ceste vedľa ich príjazdovej cesty. „Myslím, že je to komické a smutné, že sú tým takí posadnutí napriek tomu, že majú dve autá a dostatok miesta na ceste. Obaja tam žijú, takže si vymieňajú autá, aby si tento priestor vždy ‚uchránili‘. Syn by nemohol odísť, keby nemal kto presunúť hnedé auto,“ uviedla Bonnerová.

V komentároch sa ľudia podelili so svojimi skúsenosťami s podobne bizarnými praktikami susedov. „Moja suseda robí to isté... Jej syn býva na poschodí nášho pozemku, ale parkuje na jej príjazdovej ceste, takže ona má výhovorku na to, aby zaparkovala na ceste,“ napísal jeden z komentujúcich.

„Aj ja som mal jedného z tých susedov. Len čo sa jeden vzdialil, druhý skoro utekal k autu, aby ho posunul o pár metrov,“ prezradil ďalší. „Moji susedia nechávajú svoju príjazdovú cestu prázdnu a parkujú po oboch stranách mojej príjazdovej cesty s dvomi autami a pracovným nákladným vozidlom a navzájom sa upozorňujú, aby si podržali voľné miesta, keď odídu,“ napísal tretí.

Iní diváci sa však pýtali, prečo bola Bonnerová taká rozhorčená, keď videli, že susedia jej neblokovali príjazdovú cestu a jednoducho len parkovali na ulici. „Nechápem, čo sa deje. Vyzerá to, že chcú len zaparkovať pred ich domom,“ upozornil jeden z divákov. Iná osoba skritizovala Bonnerovú za to, že nakrúcala susedov spoza okna.

Viac o téme: ParkovanieParkovacie miesto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu